tiistai 11. lokakuuta 2011

Studiedag = Ingen skola imorgon!

Jeps, mulla ei siis oo koulua huomenna! Skönt, va!? Meillä on nimittäin koulussa studiedag, eli joku semmonen et opet suunnittelee jotain ja puhuu oppilaista jne... No, ihan sama mulle, nimittäin huomenna on tiedossa sängyssä loikoilua aamulla, ehkäpä kuntosalivisiitti ja vapaata aikaa yksin kotona! Siks tää on just ihan erityisen kiva, kun ketään ei oo kotona ;) Ehkäpä voin vähän lauleskella ja kattoo tv:stä mitä haluun. Ei vaan, ei nyt ihan pistetä ranttaliks, nimittäin on myös paljon työtä tehtävänä. Mut muuten! Ne, jotka pääsee skypeen puhumaan ehkäpä ennen kolmea (Suomen aikaa ennen neljää) niin mielelläni pidän juttutuokion. :) Ja koska oon niin ilonen tästä pikkusesta (ansaitusta) vapaapäivästä, niin laitanpa tähän nyt vielä kuvina että miten aion viettää sen. AION:

Vaan nauttia siitä että saan makoilla peiton alla lämpimässä...
Heräillä lukemalla mun ihanan paksua Cosmoa ja dataamalla...
Syödä rauhassa aamupalan...
(Valitettavasti) opiskella...
Lauleskella, kerrankin...
Käydä salilla...
Ja istuskella sohvalla tv:tä kattoen ja kaakaota juoden!
SIMPLY: Just chill out and enjoy of the company of myself.
Okei, ehkäpä jotkut asiat ei oo näin kivoja, kun miltä näyttää kuvissa... a) Mulla ei oo Macbookkia, b) kotona ei oo mitään hyvää aamulla syötäväks joten varmaan mieluummin näännyn, c) En osaa soittaa kitaraa.

Niin, ja miks meen salille aamulla, ja vaikka mulla on samana päivänä jo tanssiharkatkin? No, syynähän on se, että haluun oikeesti säätää niitten laitteitten kanssa ihan omassa rauhassani niin kauan, että jotenkin selviää miten niitä käytetään (se ei oo niin kivaa, kun semmoset lihaskimput kurkkii jostain punnerruksien lomasta tai muuten vaan oottaa että pääsis ite treenaamaan ojentajalihaksiaan...)! Eli semmosta, postauksen tärkeysasteeks voisin sanoa vaikka 10+, mutta olkoon. Ainiin, meillä on ylihuomenna koulukuvaus! Ja jos ootte ihania, niin voinpa ehkä laittaa tänne sit mun luokkakuvan kun sen saan :D Näätte vähän millasten ihmisten kanssa opiskelen. Miltä kuulostaa? Toivottavasti myös naamakuva onnistuis :)

Ei mulla muuta, ha det så jävla bra :DDD Sori, oli pakko. Mie lähden tästä T-Centralenille ostaan sitä puuttuvaa lippua et pääsen sit takasin Tukholmaa Göteborgista. Niin ja palauttaa tyhmän farmaripaidan ku ei se mulle sovikaan.

EDIT: Muistin juuri, että nauhotettiin eilen Two and a Half Menin uusin jakso med Ashton Kutcher ja voin kattoa sen huomenna! Underbart!

2 kommenttia:

  1. Ooh! Pidäppä ihana vapaapäivä! Suomessa alkaakin ensiviikolla syysloma ;--) Tai ainakin täällä Rovaniemellä alkaa :D Onko siellä Ruotsissa muuten syyslomaa ollenkaan?
    Tää on tosi kiva blogi!
    -Mari

    VastaaPoista
  2. Kiitos, todellakin pidän :) Ja jeps, meillä kanssa täällä syysloma, mut alkaa sit viikkoa teijän jälkeen.
    Ja kiitos blogikehuista, ihana aina saada tollasta palautetta :)

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!