maanantai 24. lokakuuta 2011

Haaste

Tehtävänäsi on
1. Kiittää haasteen antajaa: kiitos, Tiina!
2. Antaa haaste viidelle bloggaajalle: kaikilla on ollu tää jo, niin en tiedä ketä haastaisin!
3. Ilmoittaa näille viidelle haasteesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaissta asiaa itsestäsi

Kahdeksan satunnaista asiaa minusta:

1. Ärsyynnyn helposti ihmisiin. Mut silti voin jotenkin kestää niitten tosi ärsyttävienkin ihmisten seuraa jos ne on kumminkin silleen ihan mukavia. Mut siis ei oo ihmistä johon en ois ennemmin tai myöhemmin jotenkin ärsyyntynyt.

2. Siis rakastan ihan hirveesti kaikkia söpöjä juttuja! Kaikki ei aina oikeen ymmärrä et miks oon niin innoissani jostain söpöistä pehmoleluista (mut älkää huoliko, en osta niitä kumminkaan!) joita nään tyyliin jossain kaupassa, tai jos jossain leffassa on joku söpö juttu. Ehkä siks tykkäänkin marsuista, koska ne on niin söpöjä palleroita. Vaikka kaikki ei sitä ymmärräkään. :)

3. Innostun tosi (liian) helposti asioista. Jos saan jonkun idean, niin mun on jotenkin pakko toteuttaa se niin pian kuin mahdollista. Täytyy kyllä sanoa, että tää vaihto oli osittain just semmosta ideaa. :D Mut en kyllä silti luopuis tästä kokemuksesta.

4. Tykkään suunnitella kaikkea. Esim. tehdä listoja. Koeviikolla teen semmosen listan että missä järjestyksessä teen kaiken, sit teen muutenkin paljon TO DO-listoja ja ostoslistoja. Musta organisointi helpottaa asioita tosi paljon. Tosi harvoin vaan teen jotain silleen yhtäkkiä ja tuun paikalle ihan millon sattuu jne. Kyllä ne asiat pitää suunnitella. Eli en oo siis niin impulsiivinen ihminen.

5. Oon tosi järjestelmällinen. Toi nyt varmaan menee tohon edelliseen kategoriaan, mut kumminkin. Mun vaatekaappi on AINA ihan tosi siisti, minkä voin sanoo itekin. Enkä todellakaan vois asua semmosessa hiton sotkusessa huoneessa. En ymmärrä yhtään, miten jotkut voi :D Mun mielestä elämä on jotenkin paljon paremmin järjestyksessä, jos talokin on siisti. Tosin, voi olla vähän semmosta ajattelua niinkun syömishäiriöiset aattelee, että voi hallita asioita kun laihduttaa... :D

6. Oon ihan hulluna mutakakkuun, minkä kaikki on varmaan huomannutkin jo. Espresso Housessa ja Muffin Bakeryssa se on parasta. Rakastan vaan sitä jotenkin! En yleensä hirveesti tykkää leivonnaisista, tai varsinkaan kakuista, mut nyt oon kyllä rakastunut. Mitä teen Suomessa?? Ei siellä myydä mutakakkua joka nurkalla!

7. Mietin liikaa asioita, ja samalla myös stressaan. Mun pitäis päästä pois siitä, koska välillä se on huono juttu täällä vaihdossa ollessa, kun pitäis just enemmän mennä silleen go with the flow. Mut en mä tiiä, en haluis olla myöskään semmonen ihminen joka ei ikinä mieti mitään ja tekee sit hullusti virheitä. Ehkä se on sit syy, minkä takia en nyt ihan järkyttävästi mokaile tyyliin ihmissuhteissa.

8. En voi sietää ylimielisiä, itsekeskeisiä ihmisiä. Välillä mietin, et miks joku ees haluu olla semmosten kaveri. Ja sit aattelen, että voihan se olla vaan ulkokuori joka pettää. Mut siis ihan oikeesti, en vaan kestä semmosia. Tykkään enemmän semmosista mukavista, hyväntuulisista ihmisistä, jotka haluu olla mukavia muille ihmisille. Mut toisaalta ei sekään oo kivaa jos on ihan semmonen tossu. Toisenlainen ihmistyyppi mitä inhoon on semmonen vetelä, negatiivinen ja valittava :D Siis ihan oikeesti, pull yourself together ja tee elämälläs jotain!

Mut siinä kaikki. :) Jos huvittaa, niin tee ihmeessä tää haaste itekin blogissas, ja voit laittaa mut vaikka haastajaks jos haluat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!