sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Förra söndag - Sollentuna och Lidingö

Tässä nyt siis viikon myöhässä postausta viime sunnuntaista! Otsikkoon nyt ei saanut oikeen tiivistettyä tota sunnuntaita, kun loppujenlopuks tuli tehtyä aika monta juttua. Eka siis näin Alinaa Sollentuna Centrumissa, jossa kierreltiin tosi monet kaupat läpi ja toivottiin et voitais jopa ostaa jotain... Ja tietysti käytiin Espresso Housessa fikailemassa, ja mä kävin hakemassa viikottaisen mutakakkuannokseni. Ah, kyllä muuten on ihana asia semmonen, kun saa ekan lusikallisen mutakakkua, ja kun sen täydellisyyden huomaa jo siinä vaiheessa kun se lusikka vaivattomasti leikkaa siitä kakusta palasen ♥ Nam! (Somebody's addicted..!) Sen jälkeen sitten Alina lähtikin kotiin Täbyyn, ja mä melkein suoraan kotiin päästyäni hostperheen kanssa Lidingöön. Tässä jotain kuvia Sollentuna Centrumista:

Lagerhausissa käytiin, kun siel on aina kaikkia söpöjä juttuja. Esim toi jättiankka!
Ps. Näytän lihavalta ja muutenkin en niin hyvältä...
Cute!
Omistettu: lukijoille ♥
Perus settiä.
Tuolta ikkunasta näkyy Sollentunan kunnantalo, förresten.
Aijaa, kyl mun kameran zoomi onkin iha hyvä!:D

Sit mun korkeakulttuuri-viikonloppu sai jatkoa, kun mentiin ekaks Millesgårdeniin, joka on tukholmalaisen taiteilijan vanha talo, ja siellä on myös sen puutarha. Oli muuten aika mahtipontinen, mullekin tommonen, kiitos! Tosin noi suihkulähteet ei ollu toiminnassa kun kesäkausi on jo ohi. Mutta sitäkin kivempia oli noi syksyn värit yhdistettynä tommoseen ihanaan auringonlaskuun. Sai näyttämään ton paikan tosi kivalta. Tässä tuleekin teille kuvaröykkiö, så där:












Sisällä oli lasinäyttely. Tässä jotakin juttuja mistä pidin:


Hostisä alko vaan nauramaan kun näki ton. :D Se oli huvittavaa.
Ymmärtäisitte jos kuulisitte sen naurun!
Tän jälkeen mentiin syömään hostäitin vanhemmille. Ne siis asuu Lidingössä, ja täytyy kyllä sanoo et just sillä alueella ne talot on UPEITA. Siis isoja ja semmosia hienoja puutaloja, korkeine aitoineen ja pihoineen joissa on joku matala urheiluauto ja sit vähän joku isompi myös... Ja ihan oikeesti, kun käveltiin yhen ison talon ohi, niin oli pakko kysyy hostveljeltä et asuuko joku tuolla! Ja vastaus oli joo. Jeps. Eli ei kyllä turhaan sanota varakkaiden asuinalueeks. Ja oli kyllä se päivällinenkin ihan fiini. Rehellisesti sanottuna tais olla eka kerta elämässäni kun söin sellasen päivällisen missä oikeesti oli silleen kahet eri aterimet rivissä. Mut täytyy kyllä sanoo että oli myös hyvää! Alkupalana semmosta katkarapujuttua ja kylmäsavulohta ♥ Mums! Oli siis ihan mukava ilta, ja tuntu kyllä niin Ruotsilta siellä! Siis hiton iso talo ja semmonen jotenkin vanha mutta hyvällä tavalla... Vaikee selittää!

Mut siinäpä se. Tulin tänään siis Göteborgista ja nyt väsyttää... Ja tuntuu et oon tulossa kipeeks ja mietin vaan jäljellä olevia koulujuttuja ja kokeita. Huh. Mut nyt meen nukkumaan! Pian tulee postausta Göteborgista sit :)

5 kommenttia:

  1. Minkälainen kamera sulla on käytössä? Ihania noi kuvat! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :) Mulla on Panasonicin LUMIX DMC-TZ7. Aika tavallinen pokkari vaan :)

    VastaaPoista
  3. Haha vitsi nauran tolle ankka kuvalle :DD

    VastaaPoista
  4. kivoja kuvia! mä rakastan yli kaiken tollasia pikkusia kauppoja missä myydään just tollasia ihania pikkutavaroita :D <3

    http://howyouseetheworldhow.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Alina: niin mäkin ku näytän nii läskiltä :D Mut ihanaa et sain vihdoin toteutettua ton kuvan <3

    Amalia: Niin mäkin! Vaikka sieltä ei mitään tulis ostettuakaan (koska ne tavarat on yleensä semi turhia), nii on vaa ihana kattoo ja hypistellä kaikkee :)

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!