keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Göteborg, äntligen ♥

Hej! Jag ska till Göteorg imorgon! Jag kommer att träffa alla andra STS-utbyttestudenter och ha det så himla kul hihi ♥ Mulla on ollu ihan hirvee stressi joka pahentu vaan tiistain stressauspostauksesta utveklingssamtalin jälkeen, nimittäin nää vaatii multa täällä ihan liikaa. Täällä ei oo vaihtarihöntsäyksestä tietoakaan. Joten postauksillekin (kunnollisille) on pitäny jättää hyvästit, vaikka ois varmasti tullu juttua viime viikonlopustakin. Mutta kun ei, niin ei. Nytkin vaan ihan nopeesti pystyin tän kirjottaan, koska sain hengähdystauon kun nyt jätin tanssin väliin, ja sain yhden jutun tehtyä... Ja nyt alkaa Göteborgikin tuntua kivemmalta. :) Eilen olin vielä ihan järkyttävän masennuksen partaalla, ja vielä tänään päivällä. Mut niin ne ongelmat menee (ainakin osittain) ohitse. Ehkä pitäis vaan lopettaa se stressaaminen. Mutta eipä tässä muuta! Oon vaan ilonen, ja ootan huomista, jee ♥ Vieläpä kun mulla on junamatkaseurana Tilduska. Ja tosiaan tästä viikonlopusta tulee sit kuvia, ja kerrankin kuvia ihmisistäkin, uskoisin! Ha en bra helg! Min helg börjar nu. ;)

Ps. Kävin just joku tunti sit mun aluevalvojan kanssa puhelun KOKONAAN RUOTSIKS. Oonko ees hyvä, oonko? (tosin kielioppivirheistä ei tarvii sanoa mitään)

5 kommenttia:

  1. Jag är så stolt över dig! Du kämpar dig genom svårigheterna och pratar svenska i telefon! Ha en underbar helg i Göteborg!

    VastaaPoista
  2. Tack, mamma ♥ Jag vet, jag är så glad att jag kan prata svenska. :) Jag hoppas att det skulle vara roligt!

    VastaaPoista
  3. Haast sulle:
    http://ttiksus-blogi.blogspot.com/2011/10/tunnustus.html

    =)

    VastaaPoista
  4. No niinpä! Aattelin eka et puhun enkuks mut kyllä se siitä sit lähti. Tosin puhuin varmaa ihan väärin mut puhuinpahan ainakin ;)

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!