sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Italiensk fredagkväll

Tjäna! Tää viikonloppu on ollut aikas kiva! Ensinnäkin, perjantaina alko syysloma, ah ♥ Vihdoin voi vaan ottaa rennosti. Torstaina Britta kysy mua oleen sen kanssa perjantaina, ku se oli tutustunu johonkin italialaiseen niiden koulussa (Rudbeck) olevaan vaihtariin (joka muuten asuu Danderydissä joka on aika kaukana Sollentunasta, tosi reiluu et mä en sit päässy Rudbeckiin?), ja se vaihtari oli sit pyytäny sitä syömään sen jonkun kaverin kanssa. :D Toi koko lähtöasetelma oli ihan outo, me oltiin Britan kanssa kummatkin melkeen yhtä pihalla koko jutusta, mut ei se mitään! Mentiin siis tän italialaisvaihtarin kaverin, joka on siis myös Italiasta ja vaihtari, niin sen luo syömään, ja ne teki meille pastaa. :) Mikä oli kyllä hyvää, mutta siinä ei ollu kastiketta! Vaan oliiviöljyä ja valkosipulia. No mut söin kumminkin yhtä paljon ku nää italialaiset, eli tosi paljon mun mittakaavalla. Okei miks kirjotan tästä? :D

Daniele, Britta, Riccardo. Ja kattokaa nyt miten paljon tota spagettia on!
Mut oli siis mukava ilta, vaikka kieltämättä vähän random, mutta täällä nyt on tosi usein random-juttuja kun kaikki ihmiset on uusia ja ei aina ihan ymmärrä et missä mennään... Mut muuten, tän Danielen hostperheen talo oli ihan mahtava! Tai kun oltiin siellä naapurustossa niin oli tosi pimeetä ja talot ei ollu kummosia, mutta herregud ku mentiin sisälle, keittiössä oli semmoset näkymät että ei hitto sentään! Näky kaikki kaupungin valot ja näin! Siis ois aivan täydellinen paikka kesällä juhlia, kun oli ovi sieltä keittiöstä terassille, ja siinä ne näkymät ♥ Ja kuulin myös että nää hostparentsit oli Nobel-illallisella. :) Että silleen. Kummastakin näistä jutuista menin ihan sekasin ja olin silleen ihanko oikeesti!? Vähän siistiä!

Mutta juu, mukava ilta oli kyllä! Oikeesti, vaihtareiden kanssa on vaan niin paljon kivempi olla, kun ollaan kaikki samassa veneessä ja ne kumminkin oikeesti haluu olla sun seurassa. Niitten kanssa on helppo puhua, puheenaiheita riittää ihan loputtomiin ja muutenkin on hauska kuulla miten niitten maa eroaa Ruotsista (eläydyn aika lailla tähän et oon muka niin ruotsalainen ja joo, tuut niin rakastaan lunta! Joo tosiaan Maija, oot kyllä ihan Suomesta). En toki tarkota, että paikalliset ei ois mukavia, mut niillä on jo omat elämänsä, ja ihminen on loppujen lopuks sen verran itsekäs ja ei välitä tarpeeks et ottais jonkun oikeesti mukaan. Mut on myös niitä ihania ihmisiä jotka sen tekee, niinkun Britta. :)

Arrivederci!

Ps. Kirjotan pian juttua siitä, miten vietin halloweenia täällä! (mut en ollu missään bileissä sit, älkää innostuko...)

5 kommenttia:

  1. Vitsi nauroin tolle ps. jutulle ääneen :D! Ja joo Danderydissä asuu kaikki Tukholman rikkaimmat ihmiset. Tai ainakin H kerto niin, että siellä asuis kaikki pankkipomot ym ja olin sillai wou, löytyyks siis jostain vielä hienompia taloja kun Lidingöstä :D

    VastaaPoista
  2. oaah vähä hyvännäkösiä noi italialaiset! tai ainaki toi valkopaitane

    VastaaPoista
  3. Alina: Nojoo, mut se on totta! :DD en tiiä pitäiskö itkeä vai nauraa.. :D Ja joo nii, mäki oon kuullu et Danderyd ois hyvää aluetta, mut toi oli siis Nackassa tai jossai siellä.

    Anna: Niinpä! Tai nojoo, toi toine ei ollu niin semmonen hyvännäköne mut ihan söpö kumminki. Mut siis toi valkopaitane taas oli Eemeli 2! Toisin sanoen italiaa puhuva Eemeli :D Olin ihan sillei O_o Vielä käyttäyty samalla tavalla.. Oli vähä pelottavaa kyl.

    VastaaPoista
  4. Toi valkopaitanen !!!!! <3 ihana! ps. toivottavasti ile ei lue sun blogia :D t. teetu pps. kiva ku aina laittelen (tai no aina ja aina) jotain kommentteja tähän mut unohan käydä kattoo mitä oot vastannu :D

    VastaaPoista
  5. No nii, se oli kyllä kunnon semmonen levee ja komee :D Mutta luonteelta vähän semmonen ärsyttävä.. Mietin muuten tässä yks päivä et sun ja Ilen pitäs tehä tänne Tukholmaan joku vklp semmonen viikonloppuristeily :) Vähän ois kiva! (taka-ajatus: voisitte nähä mua) Ja kommentoi vaan :)

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!