maanantai 22. elokuuta 2011

Shopping i Sollentuna Centrum och Stinsen och om skolan

Aattelin nyt tehä heti edellisen postauksen perään toisen, kun oon yksin kotona, eikä tarvii tehä mitään. Sunnuntaina siis lähettiin hostäidin -ja siskon kanssa Sollentuna Centrumiin, johon olinkin koko ajan halunnut. Se oli aivan ihana, siis silleen ulkonäöltäänkin! Suunniteltu tosi upeesti ja oli tosi viihtyisää, heti heräs vaan shoppailuhalut! Löysinkin tietty muutamia juttuja, koska olin niin shoppailutuulella, kumminki aika pitkän tauon jälkeen.. En oikeen koko kesänä (paitsi New Yorkin matkalla) oo voinu shoppailla kunnolla, koska tiesin että en voi ottaa ihan hirveesti vaatteita mukaan, ja sitäpaitsi Tukholmassa on paremmat shoppailumahdollisuudet. ;)

Mut tässä pari kuvaa sieltä. Ei kyllä todellakaan saa kuvaa millanen paikka se on! Vielä kun noi on alakerrasta, missä ei oikeen oo vaatekauppojakaan. Ois varmaan pitäny ottaa kuvia sieltä keskeltä, missä on semmonen vesiputous, isoja puita jne. No mut, tuolla tuun kyllä vielä käymään, joten etteköhän vielä saa käsityksen!


Ainiin! Käytiin myös ostaan mulle uus liittymä. :) Tosin se ei vielä toimi. Kuulemma kestää 1-24h, että alkaa toimimaan, mutta tässä on kyllä nyt menny vuorokausi sen ostosta, että paras ois kohta alkaa toimimaan! Eiku hei, nyt kun katoin puhelinta niin toimii sittenkin! Laitan kaikille tutuille sit viestiä/puhelinnumeroo jossain välissä.

Mutta tässä tärkein, eli ostokset:
Ihanan ohut, tummansinen pitkä "villatakki", jossa vielä nahkanaru, mitä oonki halunnu!
Kuulostaa tyhmältä, mut semmoset on oikeesti kätsyjä :) Ps. kivempi päällä kun kuvassa
Gina Tricot 19,90e
Vähän väriä elämään! Mun vaatteet on nykyään niin beigejä, että kaipasin vähän piristystä.
Toppi Vero Moda n. 22 e? (sain aletta kun oli pieni reikä)
Aattelin, että toi kaulahuivi ois parasta kuvata ihan kaulassa :D
Tuubihuivi Gina Tricot 9,90e
Löysin farkut!! Taas! En tiiä mitä on tapahtunut, mut löydän nykyään ihanan helposti farkkuja!
Superkorkeavyötäröiset farkut Vero Moda 34,95e
Tällaiset ne on päällä :) Mulla tää vyötärön korkeus aina vaan nousee ja nousee...
Jotain perusjuttuja, mitä piti ostaa. Kaikki H&M:ltä, paitsi IsaDoran todella hyvä (vinkkinä!) kynsilakka Kick'sistä
Kyyhkyskaulakoru Accesorize n. 10e
Oon tällä hetkellä ihan ihastunut kaikkiin kyyhkys -, pöllö -, lehti -ja sulkakoruihin,
ja muihinkin tommosiin metallisenvärisiin koruihin, jotka tavallaan esittää jotain.
Ah, oli kyllä ihana tehä ostoksia, mutta nyt mun pitää vähän hillitä itteäni! Nimittäin kävin myös tänään koulun jälkeen Stinsenissä, joka on toinen kiva ostari tässä ihan kävelymatkan päässä. Poikkesin "vahingossa" 2. kerrokseen, missä "eksyin" BikBokiin, tosi ihanaan kauppaan, minkä pitäis olla Suomessakin (ehkä onkin Helsingissä?) ja löysinkin sieltä paidan ja takin, jota en tosin vielä ostanut. Mut uskon että en voi hillitä itteeni, vaan meen pian sen kyllä sieltä ostamaan.

Paita BikBok 24,90e
Perustoppi H&M 4,90e
Täällä on niin ihania vaatteita ja kauppoja, ja pelkästään Sollentunassa jo! Ja mikä parasta, ne on tosi lähellä. Kenkäkaupoissakin on paljon hienompia kenkiä, ja tyylikkäämpiä. Jyväskylästä ei millään meinaa löytää hienoja, laadukkaita kenkiä (paitsi Biancosta), mutta täällä semmoset kävelee heti vastaan. Ainakin hienot. On tässä tietysti se huono puoli, etten mitenkään osaa valita sitten, kun talvikenkien osto koittaa.
Ja sit voisin samalla kertoa vähän koulupäivästä. Huh, pitää vetää syvään henkeä eka. No, alotetaan vaikka siitä, kun rehtori esitteli mut alkupuheen aikana. Yritin olla sosiaalinen ja sanoa ilosesti "hi everybody" ja nostaa kättä et kaikki silleen huomais. No kyllä kaikki huomas ja vaivalloisesti käänsi päätään, mutta melkeen heti kattokin muualle ja tyyliin kohautti hartioita! Kukaan ei ees hymyillyt tai yrittänyt kattoa silmiin! Tuli vähän tyhmä olo, koska ruotsalaiset kumminkin on tosi mukavia. No, sitten mentiin luokkaan, ja sielläkin sama ignooraus jatkui. Ope sielläkin vielä mainitsi mut, ja kysy jotain, mutta kukaan ei liiemmin senkään jälkeen tyyliin kysynyt mitään. Kiitos. :) Ja huom! Vastasin kuuluvalla äänellä ja tosi reippaasti, eli en ees antanut itestäni nössykkäkuvaa! Voi hyvää päivää.
Ja kaikille jyväskyläläisille, se koulu on lyska 2. Mut ei silläkään väliä, ärsyttää vaan, että kun ite yritän olla avoin ja tulla mukaan, niin kukaan ei ota vastaan hyvin... Tosi kiva. Mut se oli vasta eka päivä, joten ei syytä paniikkiin. Ja opettajat oli mukavia, joten sen puoleen ei oo valittamista. Ja kyllä mulle yks tyttö puhu, joka on uus siellä koulussa. Mun luokalla on siis viis tai kuus myös uutta oppilasta, mikä on ihan kiva.
Mut sit vähän koulun ohjelmasta. Eli opiskelu ei ala vielä huomenna, vaan sillon on infoa keskiviikon retkestä. Lähetään siis keskiviikkona Danderydin asemalta Norrtäljeen, mistä mennään Barnens Ö:hön, jossa ollaan yötä. Eli jonkinlainen ryhmäytymispäivä toi on mun käsittääkseni. Ja perjantaina sitten on joku että katellaan tyyliin kuvia siitä päivästä. Mut toi voi olla mun tilaisuus tutustua ihmisiin. :) Ite mielelläni tutustun ton koulun oppilaisiin, toivon myös että ne haluaa tutustua muhun! Nyt pitää vaan tsempata ja antaa itestäni kaikki, olla positiivinen ja avoin, vaikka oiskin kurjaa. Kaikki ei aina voi mennä putkeen. Se mikä ei tapa, vahvistaa. ;) Motto, joka mulla on pysynyt ala-asteen uimatunneista lähtien! (hajosin itelleni tässä kohassa)

Simba ♥ Ihana kissa, joka tulee aina välillä mun huoneeseen kerjään huomiota.
(taustalla Nikke-lintu, varaherätyskello :D).
Eilen säikähdin hullusti kun ovi aukes "itestään" eikä "ketään" näkynyt! Mutta siellä olikin Simba :)
Eipä mulla muuta! Laittakaa vinkkejä, mielipiteitä, tsemppauksia (oikeesti, olis tosi kiva), kysymyksiä ym, niin minä kyllä vastaan ☺

11 kommenttia:

  1. Mun käsityksen mukaan ruotsalaiset on vähän pinnallisia tyyppejä ja ei ehkä näe sussa mitään vaihto-oppilaaseen viittaavaa eksoottisuutta (vertaa esim. japanilaiseen vaihtariin). Mutta pää pystyyn ja tsemppiä, kyllä ne avautuu kun vaan alat puhua ja hengailla niiden kanssa :)

    VastaaPoista
  2. mullaki on noi korkeevyötäröiset farkut jotka ostit, ostin ite viime kesänä :) ne on aika kivat!

    VastaaPoista
  3. Haha mulla on noi kaikki sun ostokset tosta alusta ennen tota kyyhkyskorua ja mähän tosiaan asun Suomessa. :D Mutta tosi kivoja ostoksia! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana toi ostari!! Tahtoo kans! Me suunnataan porukoide kans joulukuus ruotsiin, mut en pääse tukholmaa. :( Mennään finspångii, ku äiti on sielt kotosi(:

    Nii ja tost koulust. mulla oli just nii päi kahes ekas koulus, et kaikki oli aluks sillai ystävällisii ja sit vähä ajan pääst musta tuli Ms. No one. Sit ku muutin Wienii, kaikki oli tosi ystävällisiä kokoajan ja moni sellanenki lisäs mut fb's kaveriks jota en ollu ikinä ees tavannu henk.koht. :D
    Mut tsemppiä sinne! hopefully kaikki kääntyy hyvin((:

    Nii ja lisää viel! Mun oli pakko olla utelias ja ainaki yks niist mun sollentuna kavereista on sen sun hostveljen kaveri fb's!(:

    VastaaPoista
  5. Lina-Lotta: Niin, no toi pinnallisuus (mikä nyt ainakin välittyy ulkonäöstä, ite en aina aattele että kauniit ja muotia seuraavat ihmiset on pinnallisia) voi kyllä pitää paikkaansa, mut se juttu onki just että ne ei ollu selvästikkään pinnallisia tyyppejä siellä koulussa :D No mut siis sanotaan näin että toi "Jyväskylän Lyska" on vähä niiku semmonen erikoisten ihmisten koulu.. Got it now?;)
    Ja kiitos tsempeistä! Mulle tuli tänää koulun jälkee vaa olo et "i'm gonna do this", annan kaikkeni ja jos ei vieläkää auta nii sitte iha sama.

    Anonyymi: Niin onkin:) Trendikkäät, ja maha pysyy piilossa!

    Erika: Joo, noi kaupathan on tosiaan Suomessa kanssa. Pitäs varmaan ostella kaupoista jota ei Suomessa ole :D Mut kiitos paljon:)

    Jenni: Hauska kuulla et meette Ruotsiin, ja omaperäsesti muuallekkin kun Tukholmaan. Nii, no toivottavasti kävis nii että kaikki lämpee vähän hitaasti ja sit tutustun porukkaan:) Ja kuin olit nii monessa eri koulussa?
    Ja kiitos tsempeistä:) Haha, jännä että ihmisillä, keitä ei edes tunne voi olla samoja fb-kavereita!

    VastaaPoista
  6. Harmi toi eka koulupäivä :/ mut kyllä se siitä vielä paremmanks muuttu, varmasti! Oot vaan oma ittes niin et voi olla saamatta kavereita. Vaikka kyseessä ois lyseo 2. :D Paljon tsemppiä sinne! :)

    VastaaPoista
  7. Niinpä... Mut nyt tän toisen koulupäivän jälkeen voin sanoa, että ei ollu paljookaan parempi. :/ Ja ku tässä on se juttu, että toi koulu on niin erikoisia ihmisiä täynnä! Enkä mä oo erikoinen vaan iha tavallinen:( Enkä nyt liiottele. Siel on tosi vähän mun kaltasia ihmisiä.

    Mut kiitos tsempeistä:)

    VastaaPoista
  8. En jaksa venaa uutta postausta, sun blogi on paras! :D vaikka en tunne sua.. :D

    VastaaPoista
  9. äiti puhu mannan kaa puhelimes tosta koulujutusta ni kuulin;/ mut kyl se siitä lähtööö älä lannistu!! ja tosi kiva ku kirjotat blogii siellä ni pysyy ajantasalla! ps. hajosin kanssa tolle uimatunti motolles ku mietin, ja toi nikke-lintuki aiheutti mussa lievää huvittumista :::DD !

    VastaaPoista
  10. Joo, toi koulu on kyllä nii iso ongelma jotenki. Ei oo oikee ketää kenen kaa haluisin olla siel! Mut toivottavasti tää tästä, jos vaikka sais vaihettuu tota kouluu tai jotain..
    Ja haha, ainaki pystyn vielä heittään läppää, vaikka tuntuu et ois vuosii siitäki :D

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: Höh, mulla oli käyny joku kämmi, nimittäin en huomannu sun kommenttias ollenkaan tuolla välissä! Mut kiitti hirveesti, ihana kuulla että ihan ootat postauksia :)

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!