tiistai 9. elokuuta 2011

PipeFest

Okei, tiiän et tää on vähän  ulkona aiheesta (TAAS!), mutta musta on iha kiva laittaa tänne tämmösiä "ennen lähtöä"-tapahtumia kavereitten kanssa ja silleen. :) Halusin siis kunnon kesäloman lopetuksen, ja jonkun kohokohdan tähän loppukesään ja muutenki nähdä tuttuja, joten päätettiin lähtee Pipefesteihin ! Niille jotka ei tiedä, niin ne on siis hiphop/reggae-festarit Himoksella. Ja tietty koska Himos on lähellä Jyväskylää, niin siellä oli paljon kavereita ja vielä hyviä esiintyjiä (Jukka Poika, Aste, Fintelligens, JVG, Uniikki jne..) koska oma musiikkimaku kallistuu enemmän tonne hiphopin suuntaan kun rockin, jos nyt pitää valita. Ostettiin siis pe-la-liput sinne, kaapattiin teltta (ja loput sata kiloo kamaa mukaan) ja suunnattiin kohti Himosta (tosin tätä ennen oli ihan tarpeeks säätöö myös).

Luultiin tosiaan että sää olis aivan kauhee, koska Jyväskylässä sato ja oli harmaa sää, joten
lähtöhetkellä päällä oli kumpparit (+ säärystimet, ei paha yhdistelmä muuten), pitkät legginsit,
pitkähihainen ja vielä nahkatakki :D

Ei meillä mitää kamaa mukana ollut! Tarvittiin kolmannen ihmisen apua noitten viemiseen.
Niin eli tossa on siis kahden ihmisen tavarat :) Mut vinkkinä festreihin lähtijöille: ota kylmälaukku täynnä ruokaa ja juomia, vaatelaukku, laukku telttakamoille (patja, makuupussi jne) ja vielä pieni laukku festarialueelle otettavaks ja tietty se teltta!














Autossa matkalla odottavaisin mielin (ja kun vielä näytin ihan ookoolta)

Perillä! Hetki kun tajuttiin, ettei saada ite kannettuu tavaroita teltoille (huomaa mun ilmeestä :D)
Anskubansku, mun telttakamu! Tää oli vielä alkuillasta...

Taas minä!
Meidän matkaseurue upeessa teltassa ;)
Toi teltta oli kyllä aika luksus ;) Jos vertaa joittenkin! Tosin olihan tossa naapurissa teltta, johon mahtu ihan seisomaankin...
Mun kesäytöt ♥
Ps. tän kesän juttu näyttäis olevan farkkusortsit. Korkeevyötäröiset sellaset ;)
Hanski !
I'm gonna miss this girl </3
Siinäpä ne kuvat! Enempää ei ole, koska Hannan kamerasta loppu ekana iltana akku, ja se oli ainut kamera mikä oli mukana :( Tulee muuten hymy huulille, kun miettii et ton vikan (onnistuneen) kuvan jälkeen, missä mä oon, lähettiin Jukkapojan keikalle! Se oli kyl aivan ihana! Silkkii oli niin hyvä että oksat pois :D Loppuilta menikin sit aika vauhdikkaasti, ja seuraavana päivänä otinkin rauhallisemmin. Sillon nähtiin Paleface, JätkäJätkät ja Petri Nygård. Viimeinen oli kyllä suoraan sanottuna semmosta paskaa, että siinähän onkin hyvä vastakohta Jukkapojalle.
Mutta kaikenkaikkiaan hyvä reissu, nyt on tää festarijuttukin nähty, ens vuonna ehkäpä uudelleen... Muutenhan tossa ei oo mitään vikaa, mutta ne bajamajat ja surkeat peseytymismahdollisuudet ärsytti.

Mutta: Ootteko te käyneet tänä kesänä paljon festareilla? Vai onko kokonaan juttu, mitä ette kyllä haluukkaan kokea?

Ps. Enää 9 päivää lähtöön!

5 kommenttia:

  1. Minä olen käynyt Karmarockissa ja Klustermuksessa. (Viime vuonna olin ensimmäistä kertaa festareilla nimenomaan siellä Karmarockissa.) Yksipäiväisinä ja kotipaikkaa lähellä olevia festareita kun ovat, niin ei ole tullut telttailumeininkiä kokeiltua. Ja torstaina vielä Iccorockissa Apulanta. o/ Tykkäilen kyllä tunnelmasta ja hyvästä musiikista, joten mikäs noissa.

    VastaaPoista
  2. Ens vuonna ois iteki tarkotus lähtee paippiin ku sitte on 18 :)

    VastaaPoista
  3. Hilja: toihan on ihan kätsyä, kun ei tarvii tonne telttailupuolelle lähtee. Onhan siinä oma hauskuutensa mutta loppupeleissä se mökki (tai oma koti) ois paljon mukavampia. Sais käydä suihkussa, nukkua sängyssä ja syödä hyvin JA KÄYDÄ IHAN IHMISARVOISESSA VESSASSA:D!

    Anonyymi: Suosittelen, ihan kivat festarit ja hauskaa porukkaa :) Itekkin vois ens vuonna uudelleen mennä, mutta vois harkita sitä mökin vuokraamista... Ps. kyllähän sinne alaikäisenäkin pääsee, t. maija 16v :)

    VastaaPoista
  4. voi mazi (se sun lempinimi) aika ihana postaus ja aika tosi ihana blogi!! miks löysin tän (anskun kautta) vasta ihan vähän aikaa sitten.. mur, linkitä feispuukkiin ;)

    VastaaPoista
  5. Haha mazi :D mulla on vihdoin lempinimi♥ Kiitos ja kiva ku löysit kumminki! :) Ja en oo viel laittanu tätä facee ettei mun hostit löytäs tätä ja kävis kattoon mun tuliaispostausta ;) heheh. Mut sit ku oon Ruotsis nii laitan varmaanki!

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!