torstai 18. elokuuta 2011

I Sverige! Äntligen :)

Hejssan!
Oon nyt siis täällä Ruotsissa, omassa huoneessa datailemassa :) Perhe on kiva, pelattiin näiden "lasten" kanssa korttia ja oli ihan hauskaakin :D Ja syötiin tacoja ja pannacottaa nam, tähän mennessä siis menee mun nirsoiluruokapuolella hyvin! Näiden talo on kanssa tosi kiva, paljon tilaa ja ihan nättiäkin. Tekis mieli ottaa kuvia blogiin, mutta en oo varma kehtaanko... Nimittäin linkitän tän blogin pian mun facebookkiin, ja sit jos nää menee kattoon tätä blogia ja heti ilmestyy kuvia niitten talosta... Ei hyvä. En siis tiiä miten teen. Mitä mieltä te ootte?

Toivottavasti en yrittäny tässä kuvassa kattoo kameraan, koska siinä tapauksessa yritys
on epäonnistunut pahemman kerran :D
Oottelemassa lentoa (joka btw meni hyvin, paitsi oli myöhässä). Toi lattia on muuten pelottavan kiiltävä!
Edit: Boarding time klo 15:15 -.-
Mut nyt lopetan, koska muuten nukkumaanmenosta ei tuu yhtikäs mitään:D Huomenna tutustumaan Sollentuna Friaan, joka on muutaman minuutin kävelymatkan päässä :) Oon siis tottunut ajatukseen eri koulusta mitä olin ajatellut. Nään varmaan myös naapurintyttöä Brittaa, jonka kanssa oon aiemmin jutellutkin tanssijutuista. Lauantaina mennään maalle, tän hostisän vanhemmille (jos ymmärsin oikein), jotka on suomalaisia! Eli ne puhuu suomea <3 Thankgod, voin sanoa sönköttämiselle hyvästit!

Eipä kai muuta :) Tai no ois kyllä paljon muuta, mut en jaksa/ehdi nyt selittää... Olo on outo, tavallaan odottava, mutta myös hämmentynyt, koska ajatus siitä että oon täällä ens kesään asti on älyttömän outo! En vaan voi kuvitella sitä. Mut kaikki on hyvin joten en voi valittaa:)

God natt, sov gott!

Ps. on ikävä

9 kommenttia:

  1. ois kyl kiva nähä talosta kuvia :D oon vähän stalkkeri

    VastaaPoista
  2. kiva kuulla et alku on menny hyvin! ja mäki haluisin nähä kuvia siitä talosta!!!

    VastaaPoista
  3. Miina ja patti: Joo, tekis ihan hirveesti mieli laittaa tänne, mut ehkä en iha alussa vielä viitti.. Ku nää oikeesti käy kattoon tätä blogia, itseasiassa perheen poika sano tänää et kävi kattoon google-kääntäjän kera :D Joten pitää vähän katella miten tilanne kehittyy..

    Ja kiitos tsemeistä anonyymi :)

    VastaaPoista
  4. haha no sitten on ehkä eriasia jos ne kerta noi innokkaita on lukee tätä :D

    VastaaPoista
  5. Kiva et kaikki on menny hyvin :) Jos ne tietää sun blogista ja lukee sitä, ni voithan ihan vaan kysyä et mitä mieltä ne on jos laitat kuvia talosta/niistä yms. et haittaako se. :)

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. hullun siistii ku oot siel vaihdossa! :----)

    VastaaPoista
  8. Pate: niinpä...:D tai siis jotenki vähän tyhmää, koska haluisin kirjottaa kaikille teille myös mun huonoista jutuista, mutta en enää voi.. mutta internet on kaikille tarkotettu, joten minkäs teet :/ Tosin, en tiiä oliko se vaan semmonen "check up", et ei ne varmaa mitää mun vakiolukijoita oo ;D

    Katri: Niinpä:) Hmm, tavallaan voisinkin mut en viiti vielä.. Ku en oo ollu ku muutaman päivän nii vois olla vähän noloa heti mennä ottaan kuvia ja laittaan nettiin:D Tosin eihän kukaan osaa yhistää että se on NIITTEN talo, mut en sit tiiä!

    Minna: Jep, onhan tää siistiä varsinki kielen suhteen, ku ymmärrän ruotsia jo nyt aika hyvin!:) mut se koti-ikävä on vähemmän siistiä :D

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!