sunnuntai 21. elokuuta 2011

På landet

Eli eilen lähettiin jo aika aamulla hostperheen kanssa tän hostisän vanhempien mökille/kesäasunnolle maalle, tosin aika lähelle Tukholmaa, ehkä tunnin ajomatkan päähän. Tosi kiva juttu oli se, että ne hostisän vanhemmat on Suomesta, joten tottakai ne puhu myös suomea! Ihanaa, kun saatto vaan rauhassa sanoa mitä halus, epäröimättä :) Ja ne oli tosi mukavia, etenkin se "mummo". Se oli varmaan ihan ilonen, että puhuin suomea ja että oon Suomesta, koska se kyseli kaikkee ja oli jotenki ihan täpinöissään :D Mutta eipä siinä mitään, onhan se ihan kiva olla tervetullut.

Mulla on edelleen tää "ujostelu" muitten taloista kuvien ottamisen suhteen, joten eipä tuu nyt siitä mökistäkään kuvia, vaikka ulkoa oisin voinu ehkä ottaa. Se oli kyllä tosi söppänä, semmonen pikkunen mökki kukkatapetteineen ja keltaisine keittiön kaapinovineen. Mut metsästä on kyllä kuvia yllin kyllin, ei huolta! Nimittäin lähettiin metsään eräjormaileen ja poimiin kantarellejä, joita tosin ei kyllä iha hirveesti ollut. :D Myöhemmin mentiin myös hostsiskon kanssa poimiin mustikoita, niitä olikin sit onneks enemmän (ok, tää alkaa mennä ihme partiolaispojan blogiks).

Mut tässä tulee kuvat (muokkaamattomina, sori!):





Danger! Valkokärpässienihän se siellä ;) Jotain jäi bilsan tunniltaki mieleen :D




Lingon
Tää ei oo kyllä metsästä
Tuli kyllä jättetylsä postaus, hirvee eräjorman muistelmat, mutta saa luvan kelvata. Oikeestaan toi luonnossa "samoilu" (voi ei, käytän jo retkeilijän sanastoakin!) sai silleen hyvälle mielelle, tai ettei tarvinnu miettii mitään ikäviä asioita. Mut joo, lisää kyllä tulee juttua, ja sillon se on jotain mielenkiintosempaa, nimittäin shoppailusta ihanassa Sollentuna Centrumissa, mun huoneesta ja...Siinä ne olikin :D Mutta on mulla tietysti paljon kerrottavaa esim. perheestä, fiiliksistä ym. Mut niihin ei välttämättä sisälly kuvia. Kerrottavaa on niin paljon! Oon kertonu äitille parissa sähköpostissa, muutamalle vaihtarille ja parille kaverille joten se stoori alkaa olla kuultu ja kirjotettu, joten siitä en ihan heti jaksa kirjottaa.. Mutta hyvin menee. :)

No mutta, sitten toisesta jutusta, nimittäin meen huomenna kouluun, omg. Tosi kiva juttu, se rehtori kuulemma sanoo mun nimen, ja sitten mun pitää nousta seisoon! Ja se on aika paha, koska niitä oppilaita on niin vähän että kaikki oikeestaan näkee mut aika hyvin. Mut onhan siinä plussapuolet, että kaikki tietää että koulussa on vaihtari, nii voi mennä jutteleen jos haluaa. Ja mä oon sen koulun kolmas vaihtari vasta, joten en oo mitään peruskauraa, you know. Mutta koulurakennus oli tosi kiva kun sitä käytiin hostveljen kanssa kattoon (ja kurssit sopimassa) perjantaina. Se oli niin pieni ja kodikas, mutta ei silti rupu. Ja siellä oli Macin koneet ja hienot luokat. Toivon vaan, ettei ne oppilaat oo sit ihan semmosia erityylisiä... Huomenna se nähdään!

Nojoo, se siitä, huomenna varmaan kerron jotain koulupäivästä, ja jos nyt oikeen käsitin niin mennään myös kattoon leffaa Tukholmaan? Laitan tähän loppuun vielä jotain kuvia lähiseudusta. Ne on nyt vähän sieltä täältä napsittuja.
Mysig skolväg
Sollentuna's centrum
Sollentuna's station

Tää on aluetta jolla Peppi Pitkätossu asuis :D (ei sillä että toi näyttää Pepin talolta kyllä...)
Ja siinä minun tuleva koulu! Tosta tummasta ovesta mennään sinne sisään :)
 Okei, siinäpä kaikki tältä erää, ha det bra och wish me luck for tomorrow!
 (jääny vähän tää kolme kieltä päälle)

Ps. Luin ton alun metsäosion, ja nauroin itelleni! Tiiän kyllä et aiheen ois voinu valita paremmin...
55 LUKIJAA! Tack så mycket!

2 kommenttia:

  1. hahah repesin tolle metsäkohalle :DDD vaikutat niin symppikseltä tytöltä!

    VastaaPoista
  2. Hyvä, toivoinki et se ois hauskaa :D Ja kiitos hirveesti, kommenttisi sai mut hymyilemään, vaikka olinkin huonolla tuulella kun sen luin:)

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!