tiistai 27. syyskuuta 2011

Ny vinterjacka och skor!

Huh, tästäkin stressin aiheesta on nyt päästy, nimittäin löysin talvitakin -ja kengät! Helpotus ♥ Tai siis mun lähipiirissä oli viime vuonna varottava esimerkki, että jos ei heti osta sitä talvitakkia nii saattaa joutuu uuteenvuoteen asti meneen sillä syystakilla tosiaan! Kyllä, myös -20C pakkasilla :D (Rispectiä sille joka tietää kestä puhun :D) Sitäpaitsi, nyt jos jollain (hyvin suurella todennäköisyydellä) on samanlaiset tamineet niin voinpahan sanoo että ostin kyllä syyskuussa jo!

Mulla oli viime vuonna vähän samantapaset kengät, just kiilakorolliset ja tommoset nahanväriset, mutta ne oli Piecesistä, joten voitte varmaan arvata että ne ei oo enää mitenkään super hienon näköset, enkä mä tietty niitä mukaan viittiny raahatakkaan. Ensinnäkin kummastakin kengästä katkes ne nauhat, ja toisen kengän korko oli paljon "pehmeempi" eli meni silleen oudosti littaan. Ei kiva. Okei joo, ei siitä sen enempää :D Mutta koska siis tajusin, että kiilakorolliset kengät on ihana asia, niillä on helppo kävellä, ne ei silleen lipsu mutta tuo silti vähän sitä "ryhtiä", niin päätin tänäkin vuonna turvautuu niihin :) Sitäpaitsi, ne on myös trendikkäät, hehe. Vielä vähän mietin että kuinka hyvin nää sopii sit siihen takkiin, mut eiköhän ne. Ja äiti lähettää mulle varmaan mun uggsit, ja ne ainakin sopii.
    Ette muuten arvaa, miten ihanat kenkävalikoimat täällä on! Aloin oikeesti miettiin, että ostaisko sitä semmoset jodphur-kengät, saappaat, semmoset hienostuneemmat nilkkurit vai semmoset Timberlake-tyyliset nauhakengät ! Mut tiiän, että nää on hyvä valinta ;) Täältä näätte Euroskon valikoiman mitä ihailin...
Kiilakorkonilkkurit, 699kr Eurosko
Vad tycker ni?
Päätin myös olla järkevä ja ihan suoraan ostaa sitä  kokoa 37, koska 38 oli semmonen tilava,
ja tiiän mitä siitä seurais. Ahistus siitä et ostin liian isot kengät - TAAS. Sitäpaitsi nää venyy!

Ja sit siitä talvitakista. Olin viime vuonna jo ihaillut tämmösiä parkatakkeja, jotka on tämmösiä paksuja, karvahupullisia ja vähän suoremman mallisia ku ne viime vuoden hittitakit, jotka oli vyötärön kohalta ihan tiukkoja :D Tiiätte varmaan mitä tarkotan. Ja sit tosiaan kun Ruotsiin saavuin, niin tajusin heti että mikä on tulevan talven trendi - parkatakit. Siis ihan joka kaupasta löytyy ainakin yhtä mallia musta parkatakki karvahupulla! Eli ei ainakaan ois ollut huolta, että jos se oma koko siitä tietystä takkimallista olis mennyt, etteikö jostain muusta kaupasta sitä sitten löytäis. Onhan tässä se huono puoli, että jokasella varmaan on tämmönen takki nyt talvella (veikkaan, että Suomessakin näitä on aika paljon...), mutta hei, toi on oikeesti lämmin! Mun ostama on 70% untuvaa ;)

Takki 999kr BikBok




Ainoo mikä tossa takissa mietityttää, on se että se on tommonen muhkee, ja noi hihat on tosi paksut, et näytän väkisinkin vähän pulskalta :D Mutta kaipa se tommosten takkien idea on!

Näytänpä surulliselta... :D
Tässä siis mun ens talven releet, toivottavasti en nyt ihan heti kyllästyis näihin tai tajua tehneeni väärää ostosta! Mitäs te tykkäätte? Teinkö oikean valinnan :D?


Voi sitä liikutuksen määrää kun katon tätä videoo ♥ Kun toi apina vie ton prinssin tohon kallion kielekkeelle :') Hitto, ärsyttää kun ei tajuttu varata lippuja Lion King - musikaaliin ennen kun mentiin perheen kanssa New Yorkiin... Mutta joo, Elton John, you're genius.

PS. Kummallista. Tänään aamutoimien aikaan oli kummallinen olo, ja mikäs muukaan sitten se olikaan kun ennen migreenikohtausta tuleva näköhäiriö! Jes! Päätin kumminkin mennä kouluun, kun se juttu lähti pois, otin päänsärkylääkkeen ja kipitin tunnille 10min myöhässä, koska oli IHAN PAKKO syyä aamupala, oikeesti. Sit tietty alko ihan hirvee päänsärky otsan ja silmien kohalla, ja oli pakko lähtee keskenkaiken kotiin :D Sain vielä mongerrettua "Kan jag gå hem eftersom jag har hemskt ont i huvudet?". Sit kotona nukuin kaks tuntia ja takasin koululle ruokailun jälkeen. Mut sitä vaan ihmettelen, että jo toinen migreenikohtaus viikon aikana... Outoa, yleensä noita on ehkä kaks puolen vuoden sisään. Onneks noi ei sentään oo niin pahoja mitä joskus on! Mut oiskohan syynä stressi kouluhommista?

6 kommenttia:

  1. Ostin samanlaisen takin viime talven lopulla JC:stä, jos tuo nyt sieltä on? Voin sanoa että oli kyllä ehottomasti sen talven paras ostos. Niin lämmin se oli ihan niillä jäätävimmilläkin keleillä! :) Ja ihanat nuo kengät myös.

    VastaaPoista
  2. Ihan upeeeeeet kengät ! :) ja takkiki on kiva !

    VastaaPoista
  3. Ihanat kengät!

    Tervetuloa osallistumaan blogissani käynnissä olevaan arvontaan! :-)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Oho, unohtu mainita että mistä toi on! Mut siis on BikBokista, mutta melkeen samanlaisiahan tosiaan myydään tänäkin vuonna ainakin täällä Ruotsin JC:ssä, ja se oiskin ollu toka vaihtoehto ton jälkeen:) Kaverikin sano, joka viime vuonna itelleen sen takin sieltä hankki, että "en tiiä mite oisin selvinny ilman tätä talven yli"!:D Ja kiitos:)

    Larissa: Kiitos paljon!:) En mennyt siis ihan vikaan...

    Minna: Kiitos:) Muuten kyllä mielelläni osallistuisinkin, mutta en viitsi aiheuttaa hämmennystä sillä, että pitääkin lähettää jotain Ruotsiin ;) Ei kyllä sillä, että arvonnoista yleensä voittaisin mitään...

    VastaaPoista
  5. Kiitos vain siskoseni:) Ainoo mikä mietityttää vaan on se et sopiiks noi tohon takkiin... Ja haaveilen niistä timberlake-maihareista tai sen tyylisistä, you know?

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!