maanantai 26. syyskuuta 2011

Förra veckoslutet

Tjänare! Tää viikonloppu oli jotenkin tosi hyvä :) Ei yhtäkään semmosta tylsää päivää, tai päivää jonka tavallaan haluisin ottaa pois tai selviäisin ilmankin, you know. Ja vieläpä kun joka päivä oli silleen mukavan erilainen! Tässä siis vähän infoo mun viikonlopusta, tosin kuvia ei oo mitenkään hirveesti...

Perjantaina menin Britalle siinä vähän ennen viittä, ja sit oltiinkin Britalla melkeen koko ilta. Oltiin siis minä, Britta ja sen poikaystävä ja kaveri. Oli ihan mukavaa, kun eka aattelin et voi ei mitäköhän tästäkin tulee, et en todellakaan haluis mennä, kun mietin sitä keikkaa sillon siellä Lidingössä, josta kerroinkin teille jonkun pari viikkoo sitten. Mut tää menikin aika hyvin, koska oli kumminki niin pieni porukka, et en todellakaan jääny mitenkää sivuun. Sitäpaitsi tunsin kaikki hyvin ennestään:) Laitettiin siis ruokaa, ja katottiin kaks leffaa: Itse Ilkimys ja Megamind , ja meijän piti mennä myös yhelle Britan kaverien keikalle, mutta se oli semmosessa pubissa mihin ei tietenkään päästy ku ollaan alle 18.. Mut ei se mitään, veikkaan et en ois ihan hirveesti siitä musiikista kumminkaan tykänny ees..:) Mut täytyy kyllä sanoo et tuli semmonen oho-olo kun tulin kotiin puol yheltä, ja kaikki oli jo nukkumassa sillon :D Et teen täällä jopa jotain, enkä vaan kato telkkaria illalla hostperheen kanssa!

Lauantaina olikin sit vuorossa vähän jotain erilaista. Mentiin nimittäin Lidingöön hostäidin siskon synttäri-illalliselle, missä oli ihan kivaa. Ja koska oltiin tuolla sillon aiemmin tän hostäidin siskon miehen viiskymppisillä, niin tunsin aika monia jo, nii ei ollut niin kiusallista :D Ja muutenkin paljon vähemmän porukkaa eikä niin virallista. Tosin en voi sanoo että ois ollu kyllä mitenkään laid-back-feeling myöskään. Mut siellä olikin aika paljon yli 50-vuotiaita, joten what do you expect? Ja ne oli vähän semmoset sukukekkerit. Mutta oli ihan mukavaa siis. Ja tosiaan unohdin kameran, joten en mitään kuvia sieltäkään saanut -.- Ja no oikeestaan, vaikka oisin saanut, niin enpä ois niitä tänne voinut kumminkaan lisätä joten ihan sama, kai. Mut toi ilta oli siis silleen tosi kiva, koska puhuin melkeen kokonaan ruotsia tuolla, joten tuntu et opin aika paljon. Plus sitten illalla kotona. Jotenkin alkaa helpottuun tää puhuminen koko ajan! Mut sitten kyllä tulee vaikeuksia joittenkin substantiivien, menneiden aikamuotojen ja tyyliin konditionaalien kanssa, ja lausumisen, jos on uus sana :D Se on vaan niin hankala tajuta et millon sanotaan u y:nä, y:inä, e ä:nä ja och so vidare.. Vad jobbigt! Ainiin, sain muuten tona iltana myös migreenikohtauksen, mut onneks vasta kun tultiin kotiin :D Siispä nukuin puolet ajasta kun katottiin hostsiskon kanssa leffaa :D Eikä ees ollu eka kerta... Ps. Maistoin ekan kerran elämässäni Prinsesstårtaa! Eli sitä semmosta vihreellä marsipaanilla päällystettyä kakkua, jonka päällä on ruusu :)

Tossa on siis Tukholman trafik-kartta, että ehkä vähän hahmotatte paremmin missä oon oikeen ollut!
Tosin tosta ei kyllä saa mitään selvää mut kumminkin :D Toi mikä on ympyröity on muuten Sollentuna!
Sunnuntaina näin taas Alinaa, koska sillä oli uus asuinpaikka, Täby. Se on kyllä aika kaukana Sollentunasta, tai ehkä ei niinkun maailman helpoimman reitin takana! Ja ehkä liikaakin vaihtoehtoja et miten ton matkan oikeen taittaa: pelkästään bussilla, bussilla ja metrolla, bussilla, metrolla ja roslagsbananilla vai paikallisjunalla ja metrolla... Siis ihan liikaa vaihtoehtoja, kuten varmaan tajuuttekin :D Mut mä sit valitsin tämmösen vaihtoehdon et menin bussilla Danderydin sjukhusetille missä aiemminkin oon ollu, ja siellä sit olin sillee että mitäs nytten, mut sit huomasin että hei, vartin päästä lähtee bussi Täby Centrumii eli sillä siis! No, se bussi oli ihan oikee valinta, mut sit kävi semmonen kämmi, että missasin pysäkin ja voitte kuvitella sen tunteen kun bussin valotaululle vaihtuu - Buss mot Danderyds Sjukhus :DD Takasin siis mistä tulinkin. Nojoo, päätin sit jäädä pois Mörby Centrumilla ja sit sieltä ootin uutta bussia ja yritys 2. tuotti tulosta ja osasin jäädä oikeella pysäkillä kun olin kysyny bussikuskilta :)) Että silleen. Tosiaan, lähdin 13.40 Sollentunasta, ja olin perillä 16.00... Että ihan hyvä saavutus. Mutta nytpähän tiiän sit!
    Mut toi ostari oli kyllä tosi kiva. Tosi ISO kylläkin, ja erilainen kun esim. Sollentuna Centrum. Vähän enemmän semmonen Jyväshovi-design, jos tiiätte mitä tarkotan :D Semmonen ysäri. Mut eihän sillä niin väliä, kauppoja tuolta löyty kyllä, ja myös ihana ravintola/pikaruokapaikka Taco Bar. Siis miks tota ei oo Jyväskylässä?! Tai SUOMESSA? (vai onks se :D?) Tuolla oli kumminkin ihania kaikkia ateriavaihtoehtoja - nacholautasia, tacosalaatteja, burritoja ja tacoja ja sen semmosia ♥ Ja täyttikin tosi hyvin!
    Niin, ja paluumatkasta sen verran, että taittu kyllä vähän paremmin, kun Alinan neuvosta otin Rodlagsbananin Täby Centrumista, sillä menin Östermalmille metroasemalle nimeltä Stockholms Östra ja sit sieltä T-Centralenille ja sit kotiin tutulla pendeltågilla mot Märsta. Eli siis jos haluutte Täby Centrumiin, niin tässä reitti: T-Centralen -> Stockholms Östra -> Österskär (vaihto roslagsbananiin)!

Mut eipä mulla muuta viikonlopusta, oli kivaa :) Tässä vähän kuvia:

Toi tais kyllä olla jotain uudistettua puolta :)
Eikö muistutakin vähän Jyväshovia! :D Tai no siis ne jotka siellä on käyny...

Taco Bar
Mun nacholautanen<3 Ton reseptin oon muuten blogissanikin kertonut! Löytyy täältä
No pakko oli saada :D Ps. Mango/Passion-smoothie on hyvää!
Ps. Mulla on jo 73 lukijaa, kiitti kovasti! Ja aattelin semmosta, että kun mulla on 80, voisin tehä kysymyspostauksen! Tai en tiiä et kuin paljon lukijoita pitää olla et tämmösen kysymyspostauksen voi toteuttaa, mutta oon kyl nähny kysymyspostauksia bloggaajilla joilla on vähemmänki lukijoita, että ehkäpä?:) Ja postaustoiveita otan kanssa mielelläni vastaan jos semmosia vaan jollakin on! Ainakin semmosta postausta oon aatellu, kun tukholmalaisten pukeutumisesta... Oisko hyvä?

5 kommenttia:

  1. Täby Centrum on Ruotsin isoin ostoskeskus, sen takii se oli niin iso ;)

    VastaaPoista
  2. Mut Sollentuna Centrumin sivuilla lukee et se on Tukholman isoin ;o sanookohan kaikki ostarit vaa tota..

    VastaaPoista
  3. toi tukholmalaisten pukeutumisjuttu ois todellaki toteuttamisen arvonen!

    VastaaPoista
  4. Niin oiskin, tulis vähän vaihteluu näistä mun ehkä vähän tylsistä kertomuksista.. Mut se toteuttaminen on vähän vaikeempaa! Et miten niitä just oikeenlaisia kuvia löytää joilla sitä pukeutumista vois silleen havainnollistaa :/ Voishan niitä kuvia tietty ite ottaa, mut musta se ois vähän kiusallista ehkä.. :D Täytyy kattoo, ehkä jossain vaiheessa saan aikaseks ;)

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!