maanantai 4. kesäkuuta 2012

Videoinlägg - igen!

Hejssan! Tässä nyt taas videopostausta tulee, kenties vikan kerran tai tokavikan, en tiiä vielä. Eipä kummempaa, selittelen jotain alussa ja sit esittelen mun keramiikkatöitä, lol :D Älkää muuten suuttuko tosta "joo sain MVG:n"-kommentista, en muuten leijuis mut täällä en nyt mitenkään arvosanoillani loistanu, niin oon nii ilonen ku saan yhen vähän paremman arvosanan! Niin ja joo, toi video loppuu tosiaan kesken...


Sitten vielä muutama koulussa otettu kuva:
Takavasemmalla istuva poika on todiste siitä että kaikki ruotsalaiset EI ole tyylikkäitä...

8 kommenttia:

 1. ihania kuvia susta! <3 ja joooo jatka sitä toista blogin kirjottelua sitku oot takas suomessa :) mää ainakin lupaudun lukijaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) vaikka omasta mielestäni näytän vähän juntilta ilmeitten kannalta.. Ja vähän kiva, jee:)

   Poista
 2. Heippa sulla on tosi kiva blogi mutta harmittaa kun löysin vasta nyt :/ mutta haluaisin tietää että ennen kun lähdit ruotsiin niin osasitko hyvin puhua sitä kieltä tai millä tasolla mielestäsi olit? :) Itsekin haluaisin oppia ruotsin kielen niin osaisitko suositella hyviä ruotsalaisia bändejä? Ja viimeseks olet tosi nätti ja ihana blogi mitä nyt oon lukenu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) jos kiinnostaa nii voit tietty seurata sitä mun tulevaa blogia!
   Joo, tota on monesti kysytty kyl. Aina oon ollu aika hyvä kielissä ja kieliopissa, mut en kyllä puheen kannalta ollu kovinkaan hyvä tänne tullessani, puhuminen oli siis aika työn takana. Mut tietty ne perustaidot mitä oon Suomesta saanu, sit kielipää ja ruotsinkielinen ympäristö antaa tulokseks sujuvan ruotsin. :) Kellepä vaan!

   Hyviä ruotsalaisia bändeja ja artisteja on esim. Timbuktu, Veronica Maggio, Lilla Sällskapet, Petter, Maskinen, Oskar Linnros, Laleh, Svenska Björnstammen yms.. Jos haluut esim. videoista oppii ruotsia niin suosittelen: Lillabloggen, talhutsbarn ja annaellinor.devote.se youtubesta!

   Poista
 3. Kiitoksia noista bändeistä ja videoista! Oletko kuullut sellaisesta bändistä kuin Mange Makers? :D Minun ystäväni Vaasasta, jotka ovat suomenruotsalaisia, sanovat että se on Ruotsissa tällä hetkellä sellainen "iso" juttu? Ja kyllä todellakin alan seuraamaan tulevaa blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :) Hmm, ei ainakaan toi nimi soita kelloja, mut varmaan jos kuuntelisin jotai kappaleita nii ehkä tunnistaisin.. Ja kiva jos saan susta lukijan tulevaan blogiin :)

   Poista
 4. puhut ihan oudosti suomeee!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :DD No eipä sitä täällä melkee kenenkää kans oo tullu puhuttua nii vähän muuttunu :D

   Poista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!