perjantai 15. kesäkuuta 2012

Dags att åka hem!

Eilen oli ihanat läksiäiset täällä ja sain tosi kivoja lahjoja. :) Tänään aamulla oli ihan outo olo, ja itkettiin vaan hostsiskon kans... Nyt on huone siivottu ja kamat eteisessä, yhteensä 2 matkalaukkua ja 6 muuta laukkua. :D  Kohta lähetään Arlandalle, ja sieltä sit kotiin. Jännää! Heippahei, vi hörs i Finland!

5 kommenttia:

 1. Hei voi ei! nyt sä jo tuut pois sieltä ja mä en oo kerenny kommentoida edes jokatoiseen postaukseen :s Tuli melkein kyynel silmään ku luin nyt noita sun vikojen päivien postauksia! tuli niin elävästi mieleen omat vikat päivät Itävallassa ja se hulluus pakkaamisen kanssa! (Mä oon opiskellu nyt 2 viikkoo ruotsia 5pv/viikko kesälukiossa, että voisin kirjottaa syksyllä ylioppilaaks:DD) Mutta tervetuloa Suomeen!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei se mitään :) Joo, se on kyl iha jännä tunne ku on lähössä, nii ristiriitanen olo ja ihan haikeeta. Kiitti, ja onnee yo-kirjotuksiin!:)

   Poista
 2. Voi kamala ku aika menee äkkii!! ihan jäätävän haikee jättää kaikki tänne ja varsinki kaverit! mut suomi ja uudet seikkailut oottaa... hahah mullakin 2 matkalaukkuu :DD toivottavasti British airways ja air new zealand ei verota mua vararikkooon xD suomes nähää!

  VastaaPoista
 3. No älä!! Se tuntu kyl ihan hirveen haikeelta jättää kaikki ja sit oudolta tulla kotiin, mut ihmeen nopee kyllä kaikkeen sopeutuu.. Haha, mä en ois ikinä selvinny noin vähällä! Toivottavasti ne antaa armoa, mulla oli onneks suomalainen lentovirkailija (kuulu aksentista :D) nii se päästi mut vaa ;)

  VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!