perjantai 8. kesäkuuta 2012

Avskedsfest

Eilen oltiin siis Silvialla viettämässä mun, Silvian ja Lenan läksiäisiä. Vähän etuajassa, etenkin Silvialla ja Lenalla jotka lähtee vasta kesä -ja heinäkuun vaihteessa kotiin. Mut mulle ihan sopiva ajotus silleen, nythän mulla enää on tasan viikko täällä jäljellä! Tuntuu ihan oudolta. No, siitä enemmän myöhemmin, mut nyt niihin juhliin. Oli siis ihan mukavaa meillä, syötiin paljon ja poltettiin popparit pohjaan nii että Silvian perheen mikro muuttu keltaseks. Jotenkin mä aavistin tän! Sama juttu kun seiskan yökoulussa, opettajanhuoneen mikro tais mennä lopullisesti rikki? Sen takia kai ne yökoulut sit Kilpisen yläasteella kiellettiin. Kyllä mä vaan osaan. (tällä kertaa ei kyllä ollu mun vika!) Mut tässä kuvia:


Semmoset juhlat :) Tässä vielä lahja jonka sain Britalta:


Ps. Nyt lähtö landelle, Britan perheen kesämökille! Eli tässä oli tän viikonlopun postaukset :) Ihana kyllä olla hetki ilman konetta, tuntuu välillä et aina kun on aikaa niin istahtaa tähän ja on sit vaikee tehä jotai muuta...

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä postauksen suositteletko vaihtoon lähtöä ja Ruotsia vaihtomaana ja minkälaisille henkilöille voisit vaihtoa/Ruotsia suositella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvä idea :) Teen vaan jos nyt tässä vikojen päivien aikana ehdin. Jos ei muuten niin sit Suomess!

      Poista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!