sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Heja Sverige!

Tänään näin Tildaa vikaa kertaa ennen lähtöä, ja kierreltiin vähän kauppoja keskustassa. Mentiin sit pariin urheilukauppaan, ja ne oli ihan täynnä Ruotsin fanikamaa! Ruotsihan on kumminki sen verran hyvä futiksessa että on syytä jopa tehdä jotain fanijuttuja EM-kisoja varten... Itekin oon jo vähän ettiny jotain Ruotsi-paitaa tai jotain, siis ei mihinkään arkikäyttöön vaan muistoks vaan. Ostinkin sit semmosen bandeau-yläosan Stadiumista, noi on jotenkin tosi kivoja! Edessä on sivussa Ruotsin lippu ja takana lukee SVERIGE, ja hyvinhän tota pystyy käyttään ilman että saa turpaansa Ruotsin fanittamisesta, ei noi painatukset näy ees tommosen selästä syväänuurretun topin kanssa, jonka ostin Ginasta aiemmin tällä viikolla. :D

Mites te muut vaihtarit, ootteko ostanut jotain vaihtomaan tavaraa? Usan vaihtareilla ei varmaan mikään suuri ongelma se oo, nythän on Usan lippu kumminkin muodissa. Mitä mieltä ootte yleensäkin tommosesta fanitavarasta, eri joukkueen kannattajille ja turisteille myytävästä? Junttia vai isänmaallista?

Ps. Huomaatteko tokan kuvan taustalla olevan täyden matkalaukun? Jeps, sinne oon vasta heitelly tavaroita mitä en tarvii, ja ihan täynnä! No, on pakkaaminen silti hallussa, ei paniikkia. 

Välillä mietin et mikä mulla on ku kuuntelen tämmöstä paskamusiikkia :D

8 kommenttia:

 1. musta on ihanaa tollanen fanikama! nyt vaa kunnolla rohmuat ruotsikamaa ja ylpeenä edustat täällä suomenkin puolella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, onhan se :) Joo, pitäs varmaan. Mut toi edustus varmaa kannattais jättää väliin jääkiekon mm-kisojen aikaan ;)

   Poista
 2. Onko sun pakko tulla sieltä Suomeen vielä? :DDD Sun vaihtovuotta on ollu niin kiva seurata täällä sun blogissa :D Toivottavasti jatkat kirjotteluu vielä kotiin palattuaki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Kieltämättä vähä haikee lopetella bloggaaminen täältä käsin, mut kaikki hyvä loppuu aikanaan :) Mut alotan kirjottaan uutta blogia Suomessa sit. Mut en poista tätä mihinkään, en vaan kirjottele tänne sit..

   Poista
 3. haha mul on niin paljon kanada kamaa et hävettää... mut ne on kivoja 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ei tarvii hävetä! :D Ja nii on, kivoja muistoja :)

   Poista
 4. Huh mä oon kyllä ostanu niin paljon kaikenlaista Uusi-seelanti tavaraa joka lähtöö, lipuist, urheilunkaman kautta taiteisiin :DD pitäähän nitä nyt ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niijoo, totta :D Pitäs varmaan suurentaa omaakin varastoani jollai Ruotsipaidalla.. Lippu kyllä löytyy ja kamaa mahollisiin kotiinpalujuhliin. :)

   Poista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!