perjantai 13. huhtikuuta 2012

"Påskhelgen"

Tjena! En nyt tiiä et onks tommosta sanaa tai käsitettä olemassa, mut aattelin nyt hetkeks lopettaa ton ensi vuoden kurssivalintojen (tuntuu nii kaukaselta!) tekemisen ja vähä kertoo mun ruotsalaisesta pääsiäisestä. :) Perjantaina siis alko loma, ja päätettiin mennä hostäidin -ja siskon kans Friskis & Svettisille, jolla mun hostvanhemmat siis käy treenaan. Se on niinkun Satsin lisäks Ruotsin suosituin kuntosaliketju. Mut kummiski, mentiin sinne ja oli kyl nii kiva pätee kaiken maailma laitteitte ja harjotusten kans ja couchata hostsiskoo. :D Huomaa kyllä miten on itekin treenaamisessa kehittyny!

Sit lauantaina mentiin taas kerran Lidingöön, jossa syötiin hostäidin sukulaisten kanssa kunnon pääsiäisateria. Oli kyllä tosi hyvää ruokaa, vähä muistutti jouluruokaa kylläkin. Silliä, perunaa, kinkkua (siis ei semmosta joulukinkkua!), kermaperunoita, kalaa yms. Sit jokaselle oli piilotettu pääsiäismuna taloon, ja etittiin ne sitte... :D Sama juttu tehtii aamulla kotonakin. No, mikäs siinä, kyllä mulle karkki kelpaa! Niin siis kuten sanottua, tääl ei syyä suklaamunia vaan pahvimunien sisällä olevia karkkeja. Mut oli kyllä iha kiva kokee ruotsalainen pääsiäinen, vaikka ei se nyt erityisemmin suomalaisesta eronnut!

Hostsisko teki mulle ihanan kampauksen! :) Ja tulipas toi syksyllä ostettu pitsimekkokin käyttöön...
 Otettiin muutamii julkaisukelvottomii kuvii hostsiskon kanssa :DD Tässä ainut normaali.
Tässä siis pääruoka! Otin vahingossa alkuruuanki samalle lautaselle, hupsista, vähän hävetti kyllä. Taustalla taas snapsilaulujen sanat. En jaksanu ees laulaa mukana, mitäs iloo siitä on ku itellä on lasissa limppaa? :D

Sunnuntaina fikasinkin sit Sollentuna Centrumissa mun serkun ja sen avovaimon ja niitten pikkusen pojan kanssa. Niitä näinkin syksyllä kun olin siinä STS:n jutussa Göteborgissa. Ne oli nytten täällä Tukholman lähellä tapamassa sukulaisia, niin aattelin et nythä ois hyvä mahollisuus nähä niitäkin!:) Sitten kesällä varmaa nään niitä uudemman kerran ku ne tulee Suomeen, niinkun joka kesä. Sit saan mäki osallistuu ruotsiks käytyihi keskusteluihin ;) 


Söpö pikkunen, eikö? Oli muuten vähä kasvanu viime kerrasta! Ja puhumaan oppiva ruotsalainen vauva on muute jotai nii söpöä :') Tääki huus "titta!" kokoajan.

Mutta semmonen pääsiäisloman alku oli mulla. :) Voin kertoo lisää nyt tästä viikosta jossai vaiheessa! Toivottavasti teilläkin oli hyvä loma, vaikka vähä lyhyempi ku täällä tietty.

2 kommenttia:

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!