sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

8 månader i Sverige!

Jajamen, näin on! En tiiä, ihan outoo! Nyt keväällä tää ajan kulu on vaa jotenki nopeutunu ja tuntuu välillä et aika valuu sormien välistä, ei kyllä sillä että ei ois ihanaa et Suomi häämöttää jo lähempänä. :) Mut tietty aina jotai ois voinu enemmän vielä nipistää enemmän ja tehä eri lailla, mut parempi vaa ettei katota taakse vaa eteenpäin! Jotenki tuntuu et aika ois menny iha tosi nopeesti, mut toisaalta tuntuu et Suomen elämästä ois pitkä aika ja välillä pelottaa et kaikki on jo mut unohtanu... Ja et mite pääsee takas siihe Suomen elämää ja kaikkii kaveriporukoihi. No, parempi vaa olla huolehtimatta, mikä on mulle kyllä mahotonta mut aina voi yrittää. Mut joo, postausehdotuksii voi nyt vielä laittaa ku onha mulla tässä kaks kuukautta viel aikaa blogia kirjottaa!

Och några töntiga bilder...

Ja kyllä, ostin varta vasten Suomen ja Ruotsin liput. No, toivotaan et Suomi voittaa MM-kultaa jääkiekos nii on jotai käyttööki noille. Tai Ruotsi. (hyi mikä maanpettäjä oonkaa!)

Ps. Eilen parin ruotsalaisen tytön suusta: "Mä oon aina aatellu et suomalaiset on semmosii kunnon vaaleita blondeja sinisine silminee, ja meillä vaa tämmöset hirmeenharmaat hiukset". Voitteko kuvitella? Mehä ajatellaa just toistepäin. Ja se kyllä pitää paikkansa myös - useimmilla ruotsalaisilla on blondit hiukset (en sit sano mitään aitoudesta).

4 kommenttia:

  1. kai me sitten ollaan ruotsalaisten kanssa loppujen lopuksi aika samanlaisia.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppujenlopuks varmaan aika samanlaisia :) Mut kyllä niitä erojaki löytyy, mut ei niitä iha heti huomaa!

      Poista
  2. JEeejeeee kohta oot takas suomessa! ;)

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!