torstai 29. maaliskuuta 2012

Vecka 13

Hej! En nyt keksinyt mitenkään parempaa otsikkoa tohon, mutta saa luvan kelvata. :D Tällä viikolla tiistaina näin siis äitiä 7kk jälkeen! Ja oli kyllä tosi kiva nähdä. :) Oltiin Sollentuna Centrumissa, puhuttiin ja kierreltiin siellä ympäriinsä. Sit tuli mun hostäiti ja aluevalvoja ja fikattiin sit yhessä. Sekin meni ihan hyvin viimeaikasista ongelmista huolimatta. Sit eilen menin Täby Centrumiin koulun jälkeen, jossa oltiin pari tuntia, fikattiin ja semmosta. Sitten äitin piti lähteä ja piti sanoo heipat. :( Sanon kyllä että ei tosiaankaan turhan takia sanota ettei vaihtarit näkis porukoitaan, koska tuli vähän semmonen "eikä"-olo kun piti sanoo heippa taas. Tässä vaiheessa, kun on enää vajaa 3kk jäljellä ja nähtiin vaan parin tunnin ajan siitä pääsee helposti yli, mutta esim. vaihtovuoden puolessavälissä vähän pitempi vierailu vois olla huono idea... Kotona käymisestä puhumattakaan! (jota ei kyllä ihmiset tee yleensä ku vaan pakon edessä)

Söin kiinalaista, nam nam! Ja joo tosiaan, onpas mulla kaunis ilme. :D

Mutta se siitä, ajattelin vaa kertoo muutaman turhan jutun tässä. :D Vähän mua hävettää ku me tehään hissassa jokanen pöytäryhmä pieni suullinen (pitää puhuu ruotsia kaikkien eessä, apua!) esitelmä joistakin 1. maailmansodan jälkeen itsenäistyneistä maista, ja mikäs me saatiin... Suomi! No joo, en tiiä onko niin kiva, ku munhan pitäis siitä kaikki tietää! Mut oon niin huono tämmösessä Suomen historiassa ym. Noh, koska tarpeeks tietoa ei löydy ruotsiks, nii siinä vaiheessa mä etin suomeks ja käännän ruotsiks. ;) Kyllä se niinkin hoituu!

Ja sitten vielä toinen juttu. :D On se styrketräning ihan kivaa, mutta tänään kyllä koin sen vähän huonomman puolen! Mun pari, joka on siis tyttö, ei tullut tänään tunnille, niin jouduin sit oleen yhen pojan pari (iiks!). No, ei siinä mitään, mutta meillä olikin nyrkkeilyä! Ja sit kun oli se potkuosuus, niin sanoin et joo, "kör på, bara!", että sais sekin kunnon treenin ku on joutunu sillee lyömään ihan hennosti, mutta joo, ei ollu hyvä idea! Herrajumala alko jo vähän pelottaa. :D Aika nopeesti kyllä sanoin et ei sittenkään... Huh, ei toi nyrkkeily kyllä ihan mun juttu oo, tulee vaan hirveesti yläkroppaa treenattua. Ja tunnen jo nyt että huomenna tulee oleen lihakset kipeenä. No, treeni mikä treeni!

Mutta ei mulla muuta. :) Ihanaa, huomenna viikonlopun viettoon, mutta sitä ennen pitää vielä tehä kaks suullista esitelmää, toinen ruotsiks, toinen espanjaks. Saa nähä miten menee... Ja lauantaina Hunger Games! Vihdoinkin. ♥ Can't wait. Hyvää viikonloppua!

Äiti toi pari pussia purkkaa... Täällä on semmosia 10kpl purkkapusseja, joten kelpaa kyllä!
Ja noista muutenkin kaks meni Britalle, voi kun se ilahtu. :)

Oon tässä lähiaikoina kuunnellu vähän suomalaista (vanhaa) musaa!

Anssi Kela- Nummela
Hyvät sanat

Aste - Poikkeus Sääntöön
Nostalgiaa! Yläaste ja kevät tulee mieleen

Popeda - Kuuma kesä
Haha, ainoo Popedan biisi mitä kuuntelen. :D

10 kommenttia:

  1. Haha tollaset "turhat" jutut on just parhaimpia :D Muuten mitä onglemia sul on sit ollu hostäidin ja aluevalvojan kanssa vai tajusinko nyt väärin? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ne on yleensä niitä hauskimpiaki :D
      Ja siis aluevalvoja on aivan paras mut hostäidin kanssa on ollu vähä niinku pitkin vuotta ongelmia, tai siis ettei tulla iha hirvee hyvi toimeen.. Ollaan tosi erilaisia ihmisiä ja se ehkä vähä semmonen et haluu pitää kontrollin kaikkee, ja siitähä voi sit kuvitella tuloksen.. Suuri vitutus :D

      Poista
  2. kiva postaus!:)) voin vaan kuvitella miten ihanaa oli nähä äitiä pitkästä aikaa oi että! ja kolme kuukautta enää!! jeeeeee sit pidetään sulle kyllä jotkut suomirutsijuhlat ku tuut! haha:) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!:) joo no oli kyllä! Ei vitsi, sekö vasta ihanaa sit saapuu autolla Jyväskylään.. 10 kuukauden jälkeen!! Ja sit nään kaikki ♥ Ja joo, kyllä mulle kelpais ;)

      Poista
  3. haha voi että ihana kuva teistä! :) T.suvi

    VastaaPoista
  4. Hyvä että tuli edes yksi kuva otettua. Olis voinut ottaa kuvan myös Ylvasta ja hostäitistä.

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!