lauantai 24. maaliskuuta 2012

Sommar!


Joopa joo, ei nyt ihan kesä, mutta siltä tuntuu melkein! Eilen oli aivan ihanan lämmin, ja jopa tolla neulepaita + nahkatakki-yhdistelmällä tuli kuuma kouluun kävellessä. Niin ihana aina aamulla herätä auringonpaisteeseen. Niin paljon helpompi saada ittensä ylös sängystä. Eilenkin hyppärillä mentiin ulos istuun, musiikki soi koulunpihalla ja kaikki vaan nautti auringosta. Åh, så härligt ♥

En oo nyt hirveesti postaillu, koska ei oo mitään erityistä kerrottavaa, ja ärsyttää kun tää Blogger pilaa kuvien laadun! Yritin tehä STS:n viikonlopustakin postausta, mutta kuvista tuli ihan huonolaatusia nii meni iha maku koko jutusta. :D No, ehkä pääsen tästä yli ja väsään siitä jonkun postauksen jossai vaiheessa. Mut se on selvää että kesällä ostan paremman kameran (järkkärin!) ja sit pitäs olla ihan kohtuu laadukkaita kuvia tiedossa. Mutta hyvää lauantaita kaikille, ite suuntaan kohta Britalle grillaamaan. Ei erityisemmin huvittais, muutenki hirvee stressi kaikista koulujutuista joita tänäänkään en saa nyt sit tehtyä, mutta ehkä tulee ihan kivaa. :) Millanen sää muuten siellä Suomessa on?

Ps. Enää kolme päivää äitin näkemiseen! Haha, jännä juttu että voi olla näin innoissaan oman äitinsä näkemisestä :)

8 kommenttia:

  1. Tääl sato koko päivä räntää :) Eli kiitos kysymästä, erittäin kaunis kevätkeli!

    VastaaPoista
  2. Näyttää tosi lämpimältä siellä Tukholmassa. En silti oikein uskalla lähteä trenssi päällä sinne. Inhottavaa olisi palella. Ja onhan nyt vielä maaliskuu. Minäkin lasken päiviä, että tavataan. Edellisestä kerrasta on yli 7 kk!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on! Ja oli joillekin päiville ennustettu +20C ens viikolla, et ehkä harkitsisin sinuna uudelleen. Ja niinku sanoin, mulle tuli kuuma tolla asukokonaisuudella!! Ja niinpä, jee!:)

      Poista
  3. Et tiiä miten käännät veistä haavassa kun katon näitä kuvia! Tulispa kesä jo tänne jyväskyläänkin... Ihana näköistä siellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, sori! :D Onks siellä vielä lunta?
      Mut hei, kyllä se kesä sieltä tulee! Ja kukapa haluis istua luokkahuoneessa ku ulkona paistaa aurinko ;) Tärkeintä et lomalla on lämmin!

      Poista
  4. Oi mitkä kesäilmat !:) löysin blogis ja tykkäään, isolla teellä! :)
    http://thediaryofsoulsisters.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, on kyl ihana tämmöne aikanen kevät, kelpais ens vuonnaki! Paitsi nyt tulee kai vähä kylmempi.. Ja kiitos:)

      Poista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!