sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sportlovet är nästan slut...

Nonni, siinä se sitten oli, kauan odotettu hiihtoloma joka loppujenlopuks kääntyi aika tylsäksi tapaukseksi mutta onhan tämmönen chillaus, rauhassa salilla käynti, valvominen ja aamulla myöhään herääminen ihan rentoo ollut. Mutta nyt sitten seuraavia juttuja odottaan, nimittäin äitin tänne tuloa n. 3 viikon päästä, ja pääsiäislomaa (kyllä, täällä on viikon pääsiäisloma!) joka onkin jo kuukauden päästä. :)

Tänään tuli loma lopetettua (ei, ei armottomalla juhlimisella.. :D) hostsiskon 13v-synttäreillä, ja perus sunnuntai-illan ilolla, nimittäin sarjalla Äkta människor joka tässä jonkun tunnin päästä alkaa. :) En tiiä, oonkohan joskus maininnut tästä, mut siis ruotsalainen sarja jossa ihmisten keskuudessa elää robotteja, jotka on ihan siinä rajalla et onko melkeen ihmisiä vai ei. Toivottavasti tulee myös Suomeen tää sarja, on sen verran hyvä!

Oon kunnon mielikuvitukseton ku aina kun on joku tilanne että pitää pukeutuu silleen vähän
hienommin niin laitan vaan mustat farkut, jonkun kivan paidan ja bleiserin :D
Hostveljen leipoma (kyllä!) juustokakku ja mun tekemät Runebergin tortut ne siinä :)
Kyllä tiedän, miksi teen Runebergareita maaliskuussa? Hostäidin mielestä ne oli kuulemma nii hyviä et piti tehä tänäänki.
Mut huomaa kyllä ihmisten ennakkoluulot, jäi aika monta jäljelle. Mut ne jotka maisto niin söi viimestä murua myöten! ;)
Näyttää hyvältä mutta ei, juustokakku ei todellakaan oo mun juttu.
Mun hosteilla on kyllä ihan hel del muumimukeja...
Voi ei, taas noi mun kuvailevat kuvatekstit ovat palanneet. :D Mutta joo, tässä vielä se Äkta människor-traileri, pakko on mainostaa:


Toivottavasti teillä oli/tulee kiva loma! ♥

6 kommenttia:

  1. vitsit toi vaikuttaa hyvält sarjalt! sais tuolla suomessaki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo ihan hullun hyvä, semmone erikoisempi ja jännittävä! :) mut luulen kyllä et saattaa tullakin..

      Poista
  2. Hei joko muuten tiiät mikä edustaa Suomea Euroviisuissa :D Pernilla Karlsson biisillä när jag blundar :)

    Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Kuulinki jotai et ois se biisi ruotsiks.. Onpas jännä. Mitä suomalaiste päässä liikkuu ku aletaa nyt sit ruotsiks laulaan. Tosin onhan Suomessa paljo ruotsia puhuvia :) No, toivottavasti sais pari ääntä Ruotsilta sit.

      Poista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!