lauantai 10. maaliskuuta 2012

Lördagkväll

Lauantai-ilta, ja pitkästä, pitkästä aikaa tein jotain semmosta vähä erikoisempaa. Meijän kouluun siis tulee nyt maanantaista perjantaihin yks luokallinen italialaisia, joka on siis yhteistyössä (?) italia steg 1-ryhmän kanssa. Ja Britta lukee kanssa italiaa, nii se otti yhen italialaisen sen luokse viikoks asuun. Ja eilen, lauantaina oli siis niille järjestetty juhlat, jonne italian ryhmäläiset sai pyytää myös aveceja, ja Britta pyys mut yheks avecikseen. :) Loppujen lopuks tonne ois varmaan päässy aika helposti ilman mitään nimee kutsulistassa, mutta nojoo. Oli siis ihan kiva ku pysty pitkästä aikaa laittautuun ja meikkaan ittesä kunnolla ja meneen ulos. Ja sit sai kans tanssia iha olan takaa ♥ Vaikkakin musa ois voinu olla vähän parempaa... Mutta oli siis ihan mukava ilta. :)


Toivottavasti teilläkin on oli kiva lauantai! :)

Ps. Nyt on oltu jo kaks viikkoa ilman karkkien ostoa! Tää ei kuulosta mitenkään erityiseltä, mut mulle se on saavutus. Sillon hiihtoloman ekana sunnuntaina tuli syötyä aika paljon herkkuja, ja valittelinkin postauksessa etten tykkää mun "koosta", koska sillon ainakin oli tosi turvonnut olo. Ja kyllä vaan tahdonvoima auttaa! Nyt on paljon kevyempi olo ja maha on pysynyt suhtkoht aloillaan. :D Kyllä vaan kun tarpeeks haluu nii jopa minä pystyn pitään näppini erossa suklaapatukoista -ja levyistä! ;)

8 kommenttia:

  1. mmmh noi sun hiukset on niin ihanan väriset !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti! Oon iteki aika tyytyväinen niihin tällä hetkellä :)

      Poista
  2. ihan totta, kyllä sitä will-poweria löytyy ihan kaikilta kun vaa niin päättää! mäkin päätin jo tän vuoden alussa että en todellakaan tuu lihoon tän vuoden aikana ja kappas oon laihtunu 7 kiloo, hehe kyllä kannatti pysyä tiukkana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps! Eihän siinä mitää muuta oo ku pitää ne sormet erossa niistä herkuista. Ei sen kummempaa. Ja oho, toi on kyllä iha sika hyvä saauvutus! Mäki oon jo tällä välillä ehtiny laihtua, tai ainaki sillee keventyä 1-2 kiloa :)

      Poista
  3. oot toooosi nätti ! <3

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!