torstai 1. maaliskuuta 2012

Ett till videoinlägg

Olipas tänään tylsä päivä, joten tein taas videon. Ja jotenkin teki mieli puhua ruotsia niin tää nyt on myös ruotsiksi. :D Toivottavasti joku jaksaa kattoa! Ja pahoittelen sitä että katon koko ajan jonnekin kauas kaukaisuuteen ja oon hirvee pessimistien kuningatar. (Aina mulla nää pahoittelut näitten videoitten kanssa :D) Mutta juu, tässäpä tää:

Toi alotuskuva on aika jäätävä :D

Ja tossa kun puhuin tosta Svansjöstä, niin tässä pari kuvaa Kungliga Operasta. Laatu on mikä on ja joo, eipä kuvia ihmisistä, mutta unohin kokonaan ottaa. Ja voin kertoo että toi porukka tuolla oopperassa on sen verran semmosta "jäykähköä" että en viittiny alkaa mikskään japanilaiseks turistiks. :D Mutta on kyllä kivaa välillä tommonen luksus. Vois joskus Suomessakin käydä baletissa, se on ihan mielenkiintosta oikeesti. Ja varsinkin toi Svansjön, niin kaunis, ja ne tanssijat on niin taitavia että oon ihan kateudesta vihreä.


Ps. Myönnetään, näitten kuvien muokkaaminen ei ois varmaan ollu mikään paskempi idea...

4 kommenttia:

  1. ootpas nättinä ollut! =) en tajunnu puoliakaan tosta mutta hyvin näyttää ruotsi sujuvan :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) ja joo, et jääny paljosta paitsi, valitin vaan jne. :D

      Poista
  2. haha toi kohta "jag tror att ingen har faktist kollat så här långt", mä ainaki katoin ! pakko sanoa et sun ruotsi kuulostaa tosi kivalta ja näitä videoita kattoessa tekee iha mieli tulla takas sinne puhuu ruotsia joka päivä:D jos sais keväämmällä reissua sinne aikaseks! onks teillä ollu STS'n kautta mitää tapahtumia enää? ja tsemppiä, kyllä ton loman jälkeen tapahtuu sitten taas paljon enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, hyvä! :) Ja sä ainaski ymmärrät. ;) Ja no niinpä, se on nii kiva puhuu ku osaa jo sillee aika hyvin kumminki. Ja tuu tänne vaan! Ja siis STS:llä on yks leiri tääl Tukholmassa 16-18.4, mut kukaan suomalainen ei oo menossa sinne. :( Vähän harmi, ku mä ainakin oisin halunnu, mut no can do. Ja en sit halunnu mennä ainoona suomalaisena ku toi saksan kielitaito ei kumminkaa oo nii hyvä.. :D Ja sit on joku vika tapaaminen toukokuussa, mut se ei varmaan oo mikään leiri, luulisin.

      Poista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!