torstai 7. heinäkuuta 2011

Sommaren är kort!

Hej! Sain pari kommenttia, että tämmöset lifestyle-tyyliset postaukset ois ihan kivoja, niin aattelin että voisin tehdä toisenkin semmosen, ku kuviakin nyt olisi :) Ei tää nyt varsinaisesti liity Ruotsiin oikeestaan mitenkään, mut kun on ollu nyt niin hyvät säät ja tullu otettua kuvia, niin miksipä en tämmöstä tekisi...

Tässä siis kuvia meijän viimeviikonloppusesta mökkireissusta, jonne mun mukaan lähti Hanna ♥ Lähettiin heti soutelemaan (lue: ottaan aurinkoa) järvelle kun päästiin paikanpäälle!



Keitele, meijän mökillä Siltasalmessa (Konginkankaalla, lähellä Äänekoskea). Tuolla sillan toisella puolella (ylempi kuva) on ihana ottaa arskaa ku on niin tyyntä ja aurinko paistaa tonne täydellisesti ♥ Alempi kuva on siis toiselta puolelta siltaa, missä meijän mökki on.



Hanna sai hoitaa soutamisen, koska oon ihme tohelo tommosten asioitten suhteen :D Kerran kaverin kanssa tuulisella säällä ei melkee ees päästy tuolta sillan alta toiselle puolelle! Kaks idioottia veneessä - ei hyvä.




Käytiin myös Konginkankaan markkinoilla :D (saa nauraa!) Siis syyhän tähän oli se, että siellä oli meijän äitin ex-työkaveri myymässä kaikkia sen hienoja käsityöjuttuja. Mut onhan noi aika hienot noi Konginkangashoodzit. Ai, et oo kuullu koko paikasta? Shame on you!


 



En osaa oikeen päättää, tykkäänkö enemmän noista Halvan lakuista, vai Pandan. Kummatki on kumminki täydellisiä ♥ Ja täytyy vielä sanoo että kuin tylsää voi kahella ihmisellä olla et lukee noi kaikki kysymykset ja vastaukset tosta 77 kivaa kysymystä ja vekkulia vastausta -"pelistä" ! (ps. nimi kertoo kaiken) Mut oikeesti, toi on varmaan maailman tyhmin (ja helpoin) korttipeli :D



Otettiin myös tietty arskaa ja uitiin :) Vesikin oli yllättäen ihanan lämmintä, vaikka yleensä se ei meijä mökillä niin kovin lämmintä ole. Kyllä järvessä uiminen aina uimahallin voittaa, ainakin mun mielestä! Tosin kylpylät on aina asia erikseen...


Ja sit vähän sitä mökkiasua! Mökkiasu mun makuun: löysä paita jonka alla bikiniyläosa tai urheilutoppi, löysät sortsit ja crocsit (jotka oli kyllä Hannan jalassa tän kuvan aikaan.)

Siinäpä kaikki, toivottavasti tykkäsitte eikä menny liian pitkäveteiseks :D Huomenna oiski sit taas suuntana mökki! Njut av sommaren!
Ps. Tajusin, et tää postaus liittyykin vaihtoon aika hyvin. Se kertoo, että kannattaa nauttia kotimaasta kauneimmillaan ja hyvien ystävien seurasta ennen kuin lähtee toiseen paikkaan, jossa näitä kumpaakaan ei näe vuoteen! That gives me such a bittersweet feeling... :')

2 kommenttia:

  1. löysin ihan randomilla sun blogin ja en tunne sua mistään, mutta halusin vaan tulla kertoo et sun blogi vaikuttaa tosi mielenkiintoselta! :) jotkut vaatepostauksetkin ois kivoja, vaikkei ne suoranaisesti tohon ruotsiin liitykään, mutta voishan tää blogi sisältää muitaki sun elämään liittyviä juttuja :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kiva kuulla :)! Niinpä, eihän tän tarvii olla kokoajan niin ruotsiruotsi, ja haluisin itekkin laittaa jotain muullaista välillä. Tänään aattelin tehdä mun eilisistä ostoksista jotain shoppailupostausta, ehkäpä...

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!