sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Ett stort problem!!

Nyt oon kyllä hädissäni! Aloitin hetken mielijohteesta koepakkauksen, ja tajusin että oon rakennellut pilvilinnoja sen suhteen, kuinka paljon vaatteita saan mahdutettua mukaan :D Alan jo toivoa, että menisin ruotsinlaivalla sinne Tukholmaan... Saisinpahan vietyä niin paljon tavaraa mukanani kun huvittaa!! Lisäksi unohdettiin KOKONAAN laittaa mun uggsit ja talvivaatteita mukaan meijän ruotsinsukulaisille ku ne oli meillä käymässä.. (y) Hyvi männöö.

Ps. Oon laittanu nyt laukkuun pelkkiä normivaatteita, ja se on lähes täynnä :) Kivaa ♥ Ja mukaanhan pitäis mahtua vielä kengät, takit, kosmetiikka, tuliaiset ja paljon muuta!

5 kommenttia:

  1. ite huomasin ihan saman ongelman! jotenki tuntu et sinne matkalaukkuu ois mahtunu enemmän mut se alko tuntuu aika pieneltä ku niitä vaatteita alko sinne latelemaa :D pitää vaa vissiin ajatella positiivisesti että sieltä saa hienompia!

    ps. tosi kiva blogi sulla ja mielenkiintonen ku oot ainakin toistaseks ainoo Ruotsiin lähtijä kenen blogia luen:)

    VastaaPoista
  2. shit pitäiskö kokeilla... alko tulee paniikki :D

    VastaaPoista
  3. Milla: Niinpä!! Aattelin, ku ostettii semmonen iso laukku meille, et sehän on ihan valtava, kyllä sinne nyt aika hyvin mahtuu. Mutta mitä vielä!:D Pelkistä paidoista se oli jo aika täynnä! Mut totta, ei ainakaa tuu niitä turhia, aina vaatekasan pohjalla lojuvia vaatteita mukaan otettua pyörimään.. Ja kiitos, itselläs kanssa!:) sitä mäkin, että en oo oikee kenenkää muun Ruotsiin lähtevän blogiin törmänny :/

    Noora: Kannattaa kokeilla! Viimestään ainakin viikkoa ennen lähtöä. Se nimittäin pudottaa maan pinnalle aika hyvin..:D

    VastaaPoista
  4. nojoooo! alko pelottaa se painoki jo et ku kosmetiikkakii painaa jonku verran....
    kiitti! :)

    VastaaPoista
  5. Niinpä :s plus kengät ja tuliaiset..

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!