torstai 14. heinäkuuta 2011

H&M Shopping

Hejssan!Aattelin vihdoin tehä sen shoppailupostauksen, jota olitte muutama ihminen pyytänyt. Kiitos paljon kun annatte palautetta! I appreciate it so much ♥ Ja nyt tiiän, että sallitte mun tehä yhen jos toisenkin tämmösen ei liity asiaan-postauksen sillon tällön :) Sitten kyllä tulee varmaan oleen vähän mielenkiintosempia shoppailupostauksia kun sinne Ruotsiin pääsen. Tukholmassahan on onneks vähän eri kaupat kun Jyväskylässä, eiksvaan?

Oltiin siis eilen illalla siskon kanssa ihan Jyväskylän keskustassa vähän kiertelemässä kauppoja. Mentiin tosin vähän myöhään, joten ei ehitty käymään kun Hennesillä, hah :D Mutta ei se mitään! Nimittäin tarttu kyllä muutamia vaatteita aleista mukaan. Vielä kun oli ota 3, maksa 2 - tarjous, niin tuli kyllä säästettyä ihan hyvin ;) Ostokset oli kyllä aika epätavanomasia silti, pakko sanoa! En ois varmaan ees katsonut noihin normaalisti, en sit tiiä mikä mulle oikeen tuli. Noh, vaihtelu virkistää. Ja joo, tiiän, en sais ostella mitään, ku kumminki pitää jättää tavaraa kotiin ku matkalaukkuun ei mahu kaikki mutta too bad!


Farkkutoppi H&M 10e
Tämmönen farkkutoppi löyty. Kauan on pitänyt tai joskus piti ostaa tommonen tuubitoppi, missä on kiree yläosa ja laskeutuva helma, mutta sitä ei ikinä tullut tehtyä. Nyt kumminkin vihdoin sain aikaseks, jee :) Ainiin, toihan on oikeestaan ihan normi toppi olkaimilla, mutta oon harkinnut noitten olkaimien leikkaamista irti, niin saisin tosta tuubitopin!


Pöllökoru 4,20 dollaria Forever 21
Toppi H&M 5e
Ja tää maailman tavallisin toppi (okei, tää ei kuulu niiden epätavanomaisten löytöjen joukkoon!) oli ostettava, koska en ois muuten saanut sitä kolme kahden hinnalla aletta. Eli sain ton periaatteessa ilmaseks. En muuten ostais tämmöstä kyllä.. Mutta hyvät puolet: voi pitää peruspaitana ja yhdistää tähän koruja ym. tai pitää tanssiharkoissakin.

Farkkulegginsit 45e Carlings
Ja nyt, suurin rakkauteni ehkä ikinä. Carlingsin Dr. Denim-farkkulegginsit. Supersuuret kiitokset Anskulle, joka tajus nää Carlingsista. Mietin että nehän on housut muitten joukosta mutta ei muuten ole :D Noi istuu kuin sukkikset mutta näyttää farkuilta. Plus se mun rakastama korkea vyötärö = perfection. Sitten kun noita tulee mustina niin lähtee ehdottomasti matkaan. Ps. Kuvassa noi näyttää aika hassulta, tai no muutenkin kun ne ei oo päällä! Ei uskois että noin kapeisiin farkkuihin sais ittensä ahdettua, mutta noi onkin ihanan joustavat ;)

Kukkatoppi H&M 9,95e

Yksiolkaiminenkin toppi tarttui matkaan. Uskon, että monelle tulee vähän semmonen yök-fiilis. Voisin kyllä sanoo, että itellenikin ois tullut ihan vähänkin aikaa sitten, mutta toi näyttikin yllättävän hyvältä päällä! Ei aina vaan semmosta perus yksväristä, vähän kuoseja elämään kans!




Oranssi mekko 5e H&M

Sitten tämä. ORANSSI(!!) mekko Joo, tiiän. Oranssi sopii harvalle, ja muutenkaan se ei oo ihmisten lempivärilistoilla. Mut jotenkin vaan tykästyin. Nyt kun on vähän väriäkin pinnassa, niin toi näyttää yllättävän hyvältä päällä. Vieläkun takaa toi on tommonen vähän aukinaisempi, kuten näätte keskimmäisestä kuvasta. (näätte siitä myös mun upeen juurikasvun) Sitä paitsi hinta oli vaan viis euroa! Mitä sitten, vaikka tuleekin käytettyä vaan sen yhen kerran :D (nojoo, se ois luonnontuhlausta, joten toivottavasti tulee pidettyä useemmin.)


Toppi 9,95e H&M netistä
Sitten tuli myös H&M (tosi omaperästä ostella vaa hennesiltä! No, ainakin se on ruotsalainen kauppa ;) tilaus pari päivää sitten, jonka mukana tuli tämä ihana valkoinen kerrostoppi. Hintaakin jäi vähän vähemmän kuin alunperin, kun oli sieltä ale-puolelta. Tilauksesta tuli myös mustat legginsit, mutta ne nyt ei ole ehkä esittlelyn arvoiset..

Okei, nyt riittää! Tähän postaukseen meni ihan mukavasti aikaa (kun miettii tota meidän kuvaussessiotakin siskon kanssa) ja muutenkin kiire kaveriporukan tapaamiseen yhen kaverin luona! Gotta run! Toivottavasti tykkäsitte! Vai mitä mieltä ootte? :)


Ps. Mainitsinko joskus niistä Candykingin karkeista? Tossa mun pussin sisältö! (supermielenkiintosta!) Tärkeimpiä ovat pandan lakut ja eri suklaat :)

3 kommenttia:

  1. mulla toi värisilmä on jotenki outo ku tykkään kirkkaista ja värikkäistä vaatteista, esim tosta oranssista mekosta tykkään! :D ja oommm, söin itekki eilen irtareita ku katottii leffaa joonaksel, ja aiettä ku teki hyvää (tuntu kyllä hiukan vyötärössä sen karkkimäärän jälkeen...)

    VastaaPoista
  2. ihana oranssi mekko, haluun kanssa! <3

    VastaaPoista
  3. Niijoo, oon huomannu patti! Jotenki oon itekki pitäny nii paljo nyt semmosta beigee, nii on kiva saada välillä väriä elämään :D Joo kuule arvaa minä sitte eile ku nähtii kaveriporukalla! Oli jätskiä, karkkia, sipsiä..

    Ja anonyymi: Kiitos!:) H&M-aleisiin vaan ettimään!

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!