keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Flyg till Sverige (Ruotsin lento)

Hei! Sain pari päivää sitten STS:ltä tiedot lennosta sähköpostiin, ja lähtö on, niinkun muutamalle oon varmaan sanonutkin, niin se 18.8. Hyvä, että kaikki menee just niinkun oon suunnitellut! Paitsi lentoyhtiö... Se on Norwegian-halpalentoyhtiö, ja kävin kattoon sen sivuilta sen lennon hinnan ja se on alle 30e. Laadukasta. Sinänsä vähän ärsyttää ku miettii et toi vaihto maksaa aika paljon et ois voinu nyt iha laatulennon hommata meille Ruotsinkin vaihtareille, mutta pikkuvikoja kai! Onneks se lento kestää vaan sen puolisen tuntia, ja mikä parasta, kaupunki mihin saavun, on mun kotikaupunki Ruotsissa, eli mikäs muukaan kuin Tukholma ;). Toivottavasti toi on muuten joku yhteislento tai jotain, ku tossa luki että "tapaaminen kello 13". Eli hmm, ehkäpä?


Harmittaa vaan se, että mama ei pääse mukaan tonne lentokentälle hyvästeleen, vaan mennään varmaan iskän kanssa vaan, koska äitillä on töitä, ja tulis aika kalliiks jäädä pois töistä, kun pitäis hommata sijaiset jne. Hui, tuntuu niin jännältä aatella et millasta on, kun vikan kerran lähen kotoo ennen Ruotsiin lähtöö, kun vikan kerran nään iskän, äitin ja siskon, ja kaikki kaverit... Oh no!


Sinänsä toi Norwegian-lentoyhtiö nyt ei haittaa muutenkaan, koska ei oo niin kauheet erot esim. Finnairin matkatavararajotuksiin. Matkalaukku saa painaa max. 20kg (tosin lisämaksuilla max. 32kg) ja käsimatkatavarat 10kg. Iha jees, mut käsimatkatavaroita saa olla vaan yks. Et kiva jos otan vedettävän laukun nii mun pitää sit sieltä kaivaa tyyliin joku puhelin?? Mut no, ehkä käsilaukku on asia erikseen :)


Ilmoitin myös Kelalle korkeintaan vuoden poissaolosta, eli virallisemmaks tää aina vaa muuttuu.. :D Nyt on sekin asia kunnossa sitte! Mutta eipä muuta kai tällä erää, aion varmaa lähiaikoina postata niistä ruuista mitä kokeilen tehä hostperheelle ja julkasen myös yhen shoppailupostauksen, whether you like it or not ;) Eivaan! Taas tämmöstä aihettasivuavaa hehhe. Vi hörs!

Ps. Millon TE vaihtarit siellä lähette, vai ootteko kenties lähteny jo? Muutaki tietoo lennoista saa kertoo ja kuten aina, kommentoida muutakin :)

2 kommenttia:

  1. Tuntuu nii jännält lukee su fiiliksiä, ku oma vaihto on jo ohi! Mut en ikinä unoha sitä tunnetta, ku vietii meijä koira mummolaa hoitoo, näin ukit ja mummot ja perheen vikaa kertaa. Matkalla lentokentälle itkin Lahesta Helsinkiin asti. Mut siitä selvittiin. Sit ku näki taas perheen, oli omanlaisensa fiilis(:
    Muistaakseni mullaki luki tollai et 'tapaaminen klo x', mutta mä lensin yksin. Kentälle tuli vaa Jenni STS:lt(: Mut tänä vuonna on kuulema useempia ryhmälentoja euroopassaki. Viime vuonna oli ryhmälentoja vaa muille mantereille ja Espanjaa. On kyl vähä jännää, et kalliist hinnast huolimatta on tolla halpalentoyhtiä o.o Ite lensin finnairilla kaikki matkat. Saako kysyä, et miten kallis sun vaihto on?

    VastaaPoista
  2. Voin uskoa! No mietinki just, et miltäköhä tuntuu ku laskee vaa jäljellä olevia tunteja Suomessa ja tulee kauheen haikee olo..
    Ja totta, Ruotsiin tuskin niin paljon menee vaihtareita, et välttämättä kaikki samalla koneella menis, mut toisaalta onhan niitä Ruotsin vaihtareita jopa 9 STS:llä tänä vuonna! Ei tiiä :)
    Jep, on kyl outoo et alle kolmenkympin lento ja kumminki lähemmäs kuuden tonnin vaihto... eli niin, jotain kuustonnia tulee maksaan ku tosiaan se hintakin nous kesken kaiken:))

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!