tiistai 28. helmikuuta 2012

Vad har jag i min väska?

Näin tässä viime perjantaina yhen bloggaajan "mitä laukussani on"-videon, ja päätin että voisin vähän matkia ja tehä ite semmosen kans, ku tätä aikaa nytten on. :) Vähän tylsä toi ehkä on ja voisin melkeen nauraa itelleni kun oikeesti teen jotain tämmösiä videoita, mutta tässä nyt on!


Alkaako jo tökkiä nää videopostaukset vai jatkanko näitten tekemistä?

14 kommenttia:

  1. haha ootpa ihana:D!! äääh tuu jo takas. JA ps arvaa mitä, en tiiä kuulenko ihan omiani mutta jotenki sulla on suomenkieleen tullu semmonen erilainen pieni "aksentti" tai jotenkin painotus kuulostaa värillä eriltä! en tiiä:D varmaan ku et oo puhunu suomee nyt niin paljoo ja päinvastoin ruotsia paljon! tai jotain!:D (t maikki)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha nii säkin!:) Ja nojoo, pitää myöntää että oon alkanu jo vähä laskeskeleen viikkoja Suomeen tuloon.. :D Ja aijaa! :D Nyt on lähiaikoina kyllä tullu aika vähän tullu puhuttuu suomee että voihan se olla!

      Poista
  2. ihan hyvin toimii, ei tarvii olla mikään hieno :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiku mua huvitti ku sanoit tollee :DDD ei siis sillee et tää postaus ei ois hieno!!! aaa tajusin vasta nyt xD

      Poista
    2. Hahah okei :D Eiku en ees aatellu tota mitenkää, ei haittaa!! Mut ei kyllä ehkä siitä hienoimmasta päästä kyllä oo XD

      Poista
  3. haha ihana maija!:D tee vaa lisää videopostauksii kiva kattoo mitä touhuat siellä :) xd ja vitsi tykästyin tohon toppiin ootko ostanu ruotsista vai mistä? t: suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos, sä kanssa!!:) Ja jeps, kyllä voin tehä, mulla on niin paljon aikaa ku KAIKKI on jossai reissussa :D Ja joo, mitäs touhuan.. käyn läpi mun laukun sisältöä ja ostoksia :D Mut siis joo, se on annan jenkeistä ostama :(

      Poista
  4. miten jotenki aattelinki et jenkeistä!? daaamn :D ja no nauratti ku yhtäkkiä laukku unohtuu ja hirvee zooom tohon keppiä roudaavaan kissaan :DD mut söpö oli =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä..:D Mut siis noku toihan oli nyt jotain niin söpöä!! Ei sitä vaan voi selittää <3 :D

      Poista
  5. hahah repesin vaa tolle kissalle :D olipa ihana video

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on tommonen hömppä <3 en tiiä mikä oli niiku ajatus ton lelun raahaamisen kanssa mut ihana se on :) Ja kiitos!

      Poista
  6. mistä toi laukku on ostettu; ihan jostai perus ruotsin ketjusta vai jostai mitä ei suomesta saa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se on ihan piecesiltä, eli kyllä Suomesta pitäs löytyy.:) En tiiä onks just tota laukkuu, mut ton tapasia löytyy Piecesiltä vieläkin!

      Poista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!