lauantai 21. tammikuuta 2012

En jättekul fredagkväll

Hej! Niinkun varmaan mainitsinkin, niin perjantaina menin siis italialaisen vaihtarin Silvian luokse syömään italialaista ruokaa, ja sinne tuli mun lisäksi yheksän muuta rudbeckiläistä tyttöä. Nää kaikki on tositosi mukavia ja hauskoja, ja viihdyin kyllä tosi hyvin! On niin ihana huomata miten pysyy mukana tosi nopeissa ruotsiksi käydyissä keskusteluissa joissa kumminkin heitetään ihan semipaljon läppää jne. Niin ihanaa kun oikeesti tajuu ne läpät ja nauraa ihan vedet silmissä! Gu va härligt! Mutta tietysti yksi syy miks näin ihania ihmisiä nää on meitä vaihtareita kohtaan on se, että tästäkin seurueesta kahta lukuunottamatta kaikki oli ollut vaihtareina. :) En tiiä, mutta jotenkin se vaan menee niin että melkeenpä aina vaihtarit pitää yhtä. Kaikki tietää heti mistä on kyse jos kertoo ongelmansa ja tuntee ittensä jotenkin tervetulleeks. Esim. Lena ja Silviakin otti mut heti mukaan. Ei kysettäkään että ne ois eka jotenkin kattonu että "kelpaanko seuraan", vaan heti kohteli mua ihan kun oisin ollut Rudbeckissä syksystä asti. Semmosta kohtelua ei saa kyllä hirveesti ihmisiltä, jotka elää ihan normielämäänsä omassa maassaan... Mutta enpä sitä kyllä itekään oo kummemmin ajatellu ennen vaihtoani. Mutta tässä tulee vähän kuvia, toivottavasti teilläkin oli kiva perjantai!

Ps. Onnistuinpas tekemään postauksen ilman älytöntä selittämistä ja kuvatekstejä!

3 kommenttia:

  1. Hei ihana postaus! Tosi kiva lukee että sä oot saanu kavereiks noin kivoja tyyppejä kun se omanlaisten kavereiden löytäminen ei aina oo niin helppoa. Hengaaks noi koulussakin aina porukassa ja missä ne on ite ollu vaihdossa?

    -Riia-

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon!:) Ne on kyllä tosi kivoja, vaikka koulussa ei tuu hirveesti oltua niitten kanssa kahta lukuunottamatta :D Ja siis kai ne silleen aika paljon koulussa on yhessä, ku noihan on 93mutta suurin osa siis kumminkin kakkosella vaihtovuoden takia nii niillä on sit samoja tunteja ja tietysti ex-vaihtarit pitää vaihtovuodenkin jälkeen yhtä ;)

    VastaaPoista
  3. Oho, kokonaan jäi huomaamatta toi kysymys että missä on olleet, mutta siis kaikki on ollut Usassa, paitsi yks tyttö Australiassa ja yks Argentiinassa (se jolla on kiharat hiukset).

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!