torstai 30. kesäkuuta 2011

Min värdfamilj (hostperhe)

Hejssan!
Mun piti ihan ekassa postauksessa myös kertoa mun hostperheestä, mutta sitäpä en oo nyt jotenkin ehtinyt tehdä. Mulla nyt ei oo niistä hirveesti sanottavaa, koska en niitä niin hyvin vielä tunne, mutta luultavasti vuoden aikana tulee jotain juttua! :)
No kumminkin: ne on semmonen tavallinen perhe, kolme lasta ja vanhemmat. Nuorin lapsista on tyttö, 99-syntynyt eli menee kutoselle (vihdoin pikkusisko!), ja sit 95-poika ja 94-poika, joka lähtee Kanadaan. Eli tuun tavallaan sen tilalle ;D En nyt muuten viitti laittaa tähän mitään nimiä, ihan varmuuden vuoksi. Ja sain niistä kuvankin - ihan mukavilta näyttää - mutta sitähän en tähän vielä suuremmalla syyllä laita. Sitten niillä on vielä kissa ja lintu, mikä on kiva, koska tykkään tosi paljon eläimistä (mikä muuten tuli mainittua myös hakemuksessa aika moneen otteeseen). 
Mitäs muuta? Perheen äiti on joku sairaanhoidon opettaja, ja isä salesman, eli myyjä? Hmm, en sitten tiiä "minkä alan". No, jokatapauksessa: ne asuu omakotitalossa, jossa 7 huonetta ja kellari. Ja kyllä, oon käyny kattomassa sen talon Google Street View:stä ;) Ihan kivalta näytti, semmoselta rauhalliselta alueelta. Saan jokatapauksessa onneks oman huoneen, en sitten kyllä tiiä että onko se sen Kanadaan lähtevän pojan huone, mut toivottavasti se ois ihan kiva ja siisti.

Muuta en oikeestaan tiedä, mutta ainakin mukavilta ne (tai no perheen äiti, koska sen kanssa laitoin s-postia) vaikuttaa. Siinä meilissäkin minkä sain hostperheeseen liittyen, luki "warm, sporty and welcoming family". Sehän on kaikkein tärkeintä. Todellakin mielummin viihdyn perheessä, joka on ihan normaali - niinkun omanikin - kuin upea "kartano" ja kaikki vimpan päälle, mutta sit en kuulukkaan perheeseen. Tai no mistä sitä vielä tietää, tuunko kuulumaan perheeseen, mutta pitää olla positiivinen :)

Yhdessä sanassa se, mitä vuosi vaihdossa voi parhaimmillaan olla :)

Pääsisinpä nyt laittaan jo lisää meiliä niille, haluisin tietää kaikkea! En oo vielä laittanut kun pari sähköpostia suuntaansa, mikä on tosi vähän. Mut onhan tässä aikaa, eikä pidä olla liian tungetteleva, onhan niilläkin elämä :) Olis muuten kiva tietää sen pojan jutut, onko sillä isäntäperhe jne... Nojoo, ehkä mä viimestään siellä Ruotsissa saan tietää, sehän on kumminkin siellä jonkun viikon vielä, kun oon tullut (Kanadan vaihtarit tietää!). Tästä tuli nyt vähä tämmönen tylsä ja ei-innostunut postaus, mut oikeesti on innostunut!:D Siitä, ku sain tietää ton perheen, alkaa vaan olla jo joku kaks viikkoa, niin suurin innostus alkaa jo vähän häipyä. Mutta voin sanoo että perheeseen oon todella tyytyväinen, ja vaikuttaa ihanilta ihmisiltä.

Mutta eipä tässä kai muuta, toivottavasti te muutkin tätä lukevat vaihtarit tiiätte jo perheenne, mutta älkää stressatko jos vielä ette. Se perhe voi silti olla aivan ihana ! Niinkun joku blogissaan sano: hyvää kannattaa odottaa ;)

Lopuksi: Älkää ihmetelkö, että miks on niin kämänen kuvasisältö tällä postauksella... Koska varmaan ymmärrätte jos sanon etten oikeen tiiä mitää hostfamilya kuvaavia kuvia :D Alempana kuva musta STS:ltä saadun CultureShock Sweden - kirjan kans, ja niinpä: mikä kulttuurishokki!? :D No en tiiä, mut luen tota silti, onhan se ihan hyvää enkun luetunymmärtämisharjotusta ;) (and i know, hidious glasses)



Ja vielä, yks mun lempparibiisi, joka myös sopii tähän vaihtarifiilikseen, ja muutenki tykkään koska harrastan tanssia. Flashdance - What a Feeling ♥ Nii ja upeuden maksimoi toi koreografia ja toi piruettejen määrä!! Oh my god.


Ja just one more, eli Lady GaGan The Edge of Glory. Oon kuunnellut tän biisin jopa sen yhden kerran, ja nyt jo aivan älyttömän hyvältä kuulostaa.


Mutta nyt, hejdå!

♥:llä Maija

7 kommenttia:

  1. oh god! mul on CulturesShock New Zealand haha :) oot sä jo lukenu ton? haha jä mäki oon käyttäny jo street view:a haha.. hyvält vaikuttaa mulki! ja kuulemma mahtavat maisemat kaupunkii ku se on sellasen kukkulan rintees :D

    VastaaPoista
  2. ai nii ja mahtava toi biisi, sopii tunnelmaan todellaki! oon kans aina tykänny :DD

    VastaaPoista
  3. No melkeen oon lukenu, mut jotkut kohat, tyyliin semmoset et jos muuttaa pitemmäks aikaa iha oikeesti Ruotsiin oon skipannu :D Ootsä lukenu? Sulla ainaki varmaa jotai tärkeetäki tietoa, ku Suomen ja Ruotsin kulttuuri nyt aika sama sillee :D
    Ja voi ei, toi sun hostperhe ja asuinpaikka kuulostaa aina vaa paremmalta :D

    VastaaPoista
  4. oon niin kateellinen sulle! ainut syy miks olisin lukioon menny, oli vaihtarivuos, joten jätin välistä.. ja nyt kateellisena jään suomeen ku kaikki lähtee jonnekkipäin :--D pidä hauskaa!

    VastaaPoista
  5. Aijaa, harmi! Mietin just joskus, että mites amikseen menevät, pääseekö ne vaihtoon? Mut ilmeisesti sit ei, harmi.. Mut onneks vielä voi opiskelujenkin jälkeen lähtee maailmalle, jos nyt ei vielä niiden kolmen vuoden aikana :) Ja juu, toivon paaaljon että tulee hauskaa!

    VastaaPoista
  6. voi lähtee hmm viideks kuukaudeks työssäoppimiseen eurooppaa mun tietääkseni, mut ei muuten! joten täytyy vaa kateellisena katella ku lukiolaiset lähtee maailmalle, ja lähtee sitte ite duunii jonnekki ku on koulut käyty :) mut ihana blogi sulla, seuraan varmasti sun vuottas naapurimaassa!

    VastaaPoista
  7. aivan, joo :) näin mäkin muistelin, koska sosiaali -ja terveysalalla opiskeleva kaveri harkitsi Espanjaan lähtöä työssäoppimisen merkeissä! mutta jos tarpeeks haluaa niin kyllähän sinne ulkomaille pääsee ;) ja kiitos kommentistasi, kiva jos seuraat!

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!