maanantai 21. toukokuuta 2012

Helg på landet

Eli oltiin tää kristi himmelsfärd - viikonloppu eli neljän päivän loma hostisän vanhempien mökillä Norrtäljessä, missä oonkin ollut pari kertaa aiemmin, mut tällä kertaa yövyttiin siellä. Eipä siitä kummempaa kerrottavaa oo, mutta tässä jotain kuvia! :)

Tein elämäni ensimmäisen kranssin! Ja onnistuin vieläpä hyvin, keksin ihan oman tekniikan miten tehä :D
Raparperipiirakkaa ♥
Kyllä musta kesämökillä olossa on se oma viehätyksensä, vaikka täytyy kyllä sanoo etten ikinä haluis enkä ikinä oo ollu varmaan kesämökillä neljää yötä pidempään. Tai no, ainakin vois tulla vähän tylsää pelkän oman perheen kanssa. Mut kyllä sen varmaan joskus paremmin ymmärtää, siis maalla olon idean, niinku nyt siitä on alkanu oppii nauttimaankin. Mut monesti kyllä mökillä olo tuntuu ärsyttävältä ku miettii et nytki vois olla kavereiden kans... Mut on se ihana et on joku paikka jossa voi olla ihan vaa luonnon helmassa!

Yks jännä juttu noiden mökissä oli, ettei niillä oo rantatontti. Tuntuu ihan oudolta kun omalla mökillä voi juosta suoraan saunasta järveen. Itelleni nyt on tulevaisuuden varalle jo kesämökki, siis meijän nykynen, mut en kyllä ostais mökkiä jossa ei ois rantaa tai ois uimakelvoton ranta. Mut jokaisella on omat kriteerit! Onko teijän perheillä kesämökit ja mitä mieltä muuten ootte mökkeilystä?

Ps. Valitukset oikeesti näistä postauksista, tosi nössöjä ja tylsiä nykyään! Yritän nyt jotenkin loppuu kohti parantaa tän tason, että saa mun blogi arvoisensa lopetuksen. :D

Tänäänki olin koko päivän topilla, ja koulun jälkeen otin aurinkoa... Tervetuloa rusketus ;)

1 kommentti:

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!