tiistai 3. tammikuuta 2012

Lucia-dag 13.12

Aattelin nyt alottaa ihan kaukasimmista jutuista mistä ois pitänyt postata, eli tässä tapauksessa Lucia-päivästä. Täällähän se on paljon isompi juttu kun Suomessa, joten kyllä sen huomaskin sit. Tiistaita (13.12) edeltävänä sunnuntaina käytiinkin sit kattoon hostveljen konsertti Globenissa, josta varmaan mainitsin aiemminkin. Se on siis semmonen iso valkonen pallo, tosi siisti. :D Ja esitys oli vielä siistimpi. Porukkaa oli esiintymässä varmaan tuhat tai jotain, siellä oli nimittäin Adolf Fredrikin koulusta musiikkiluokat ja sit Kungsholmenin Gymnasiumista musiikkilinja esiintymässä. Oli kyllä tosi hieno, kun kaikilla oli ihan oikeet kynttilät, Luciallakin päässä! Jotenkin kuulostaa tyhmältä, mutta kaikkien kuorojen lauluu on nii ihanaa kuunnella ku ne laulaa silleen moniäänisesti..:)
Sitten kun ihan oikee Lucia-päivä koitti, oli aikanen herätys ja mentiin Tukholman keskustassa olevaan Kungsholmenin kirkkoon, jossa esiinty jotain oppilaita Kungsholmenin lukiosta, mukaan luettuna mun hostveli. Sekin oli kanssa hieno, vähän perinteisempi. Ja sitten niitä kuvia:


Ja sain myös lisättyä ihan ite kuvaamani videon tästä Youtubeen!


Mites Lucia-päivä Suomessa? Menikö kokonaan ohi vai mitä tapahtui?

4 kommenttia:

  1. tosi kiva kun sun kone on taas kunnossa ja postailet näin usein! sun blogia on tosi kiva lukee ja kirjotat kivasti :) jatka samaan malliin! kuvia voisit ottaa vielä enemmän..

    VastaaPoista
  2. Niinpä, mustakin on kiva taas bloggailla! Ja kiitos paljon kehuista :) Ja joo tiiän.. ärsyttää ku en ota tarpeeks kuvia, kun eihän näistä jutuista enää niitä uudelleen saa :( Se pitää korjata!

    VastaaPoista
  3. Miten se youtube-video löytyy? Joo, minäkin haluaisin lisää kuvia. Kamera laskettelureissulle mukaan!

    VastaaPoista
  4. Tossahan se postauksen lopussa on, hömppä! Siitä vaan painat nuolen kuvaa keskeltä niin se alkaa :D Kysy annalta apua jos on vaikeeta (vaikka on ehkä maailman helpoin asia..).
    Ja joo, tottakai otan!

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!