sunnuntai 29. tammikuuta 2012

i Stockholm med kompisar

Hei! Tääkin lauantai sattui olemaan tosi kiva. Perjantaina en tehny oikeen mitään kummempaa kun olin kotona vaan, ja katoin hostsiskon kanssa kolmannen Potterin. Joka ollaan kyllä kummatkin nähty sen verran moneen kertaan, että loppujenlopuks vaan puhuttiin koko leffan ajan.
Mutta lauantai siis alko ihan perus cycling + core - aamutunnilla (klo 11.30, mulle aamu) Satsilla, ja siitä sitten melkeen heti sen jälkeen keskustaan Linnean, Saran, Lenan ja Silvian kanssa. Linnea ja Sara on kummatkin ollu vaihtareina Usassa, joten ne kyllä tajuaa hyvin kaikki vaihtarijutut, mikä on kiva. Kierreltiin vähän kauppoja Drottningatanilla ja Gallerianissa. Noi ois halunnu näyttää mulle Hollisterin, kun en oo siellä siis käynyt, mutta sinne oli jono... Jono oloasuhuppareiden takia. Mihin tää maailma on menossa? :D Sitten mentiin Kungsgatanille (tosi lähellä Drottningatania) yhteen kahvilaan nimeltä Vette-Katten, jossa on töissä yks kaveri Emma. Se oli kyllä tosi kodikas kahvila semmosissa vanhoissa tiloissa, eli vähän viime lauantain kahvittelulinjoilla mentiin taas. Tosin ei ollut ihan niin kodikas mitä ois voinut olla, koska siellä oli niin paljon porukkaa, että oli ihan hyvää tuuria että saatiin paikat viidelle.
Tän jälkeen vielä kierreltiin lisää kauppoja, ja käytiin mm. Weekdayssa joka on kanssa Kungsgatanilla. Siellähän on siis yläkerrassa semmonen second hand - osasto, josta mä en löytänyt tietenkään mitään. Kai pitäis olla myös tietynlainen tyyli että löytäis kirppareilta juttuja. No, ehkä vielä joskus!

Lena, Linnea, Silvia, Sara
Sori naurettavan huonosta kuvasaldosta! Ja niin, lauantai-iltana menin vielä Britalle, siitä postausta myöhemmin. :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja tosi kiva et sulla on siellä kavereita ja sen myötä aktiviteettiaki ihan erilailla ku alussa, mikä on tietenkin luonnollista. Mietin vaan, et ootko tehny vielä postausta siitä, millanen koulu Rudbeck on ja miten sulla lähti koulu siellä rullaamaan ja onko kiva luokka yms. Kun sulla oli sillon kone rikki, ettet voinu samantien tehdä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Niin, se on kyllä tosi kiva ettei tarvii enää harmitella ettei oo ketää ruotsalaisia vapaa-ajan kavereita jne.
    Mutta joo, tosiaan, oon kokonaan unohtanu että kaikkia varmaan kiinnostais just toi et millane se Rudbeck nyt on jne. Oon tehny jo semmosen postauksen ku "Sollentuna Fria vs. Rudbeck", minkä voisin kyllä julkasta, mut se on ehkä vähän tylsä. Mut siis joo, täytyy kyllä tehä jonkinlaine postaus Rudbeckistä nii saatte vähän selvyyttä! :)

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!