tiistai 5. heinäkuuta 2011

Must have!

Kuten joskus aiemmin tässä postauksessa sanoinkin, niin mulla on jotain semmosia kosmetiikkatuotteita, mitä ilman en voi vaan elää. Käytän niitä samoja aina vuodesta toiseen, mikä on kyl kivaa ja kätsyä koska voin vaan käydä hakemassa saman pullon tai pakkauksen kaupan hyllystä kun sitä tarviin ;) No, tää pätee monessa asiassa, koska en yleensä haluu kokeilla uutta jos oon löytäny jotain (ainakin melkein) täydellistä (esim. Candykingin karkit <3). Ja miksipä pitäiskään?

Ja miten tää liittyy vaihtoon? No, todellakin tosi suuresti, koska kyllähän sitä vaihtovuodenkin aikana kosmetiikkaa tarvii :D Kaikkea mitä Suomessa myydään ei oo sit Ruotsissa, niin mun pitää ostaa ne jo Suomesta. Tässä siis muutamia mun must have-ostoksia Sokokselta tältä päivältä! 
(Niin, sori kun yritän tehä tästä jotain shoppailublogia! Täytyy kyllä myöntää et kutkuttais semmonen lifestyle-blogin perustaminen... No, ehkä sit tän vuoden jälkeen :) Mut varotus! jotain tän tyyppistä saattaa ilmestyy tänne jatkossakin)

Eli ekana Lumenen rakas tuote, nimittäin eyebrow-pen (grey brown ja blond, 6,90€/kpl). Lisäks käytän myös Lumenen mineraalimeikkipuuteria, joka on kanssa tosi hyvä :) Lumeneehan siis myydään myös Ruotsissa, mut ei huvita alkaa metsästään sitä siellä + tää painaa niin vähän et ihan sama et otanko mukaan näitä vaikka kymmenen.

Sitten Vivalin öljypohjaset meikinpoistolaput (5,40€). Rehellisesti sanottuna en vois elää ilman näitä. Jossain ohjelmassahan nää haukuttiin ihan lyttyyn, mut nää poistaa kyl mun mielestä meikit niin hellävarasesti ja hyvin, et en vois vaan luopua. Pakko oli siis ostaa säästöön, koska tää on kotimainen tuote kanssa ja epäilen vahvasti et tätä ois Ruotsissa.

Ja nyt, rakkauspakkaus, nimittäin Joe Blasco. Äiti teki suuren virheen, ku sillon joskus tätä mulle ehotti, nimittäin sen jälkeen en oo mihinkään muuhun meikkivoiteeseen koskenutkaan. Ja miks se oli virhe? No, hinnan (55€/prk) takia :D Muu tässä tuoteessa ei sit ookkaan pielessä. Mut kyllähän se jotain kertoo, et alunperin tää on suunniteltu teatterimaskeeraukseen, eli peittää aika hyvin kyllä! Ja sävyhän on Special Olive Light 1. (vaalein :DDD) Mutta sen vaan sanon, että jos haluutte panostaa ja saada laatua, niin tässä teille oiva valinta. En kyl tätä vielä oo ostanu, mutta ehkä sitten, kun joku tarjous tulee... Onhan tässä vielä aikaa!



Lumenen mineraalimeikkipuuteri (17,90€) on kanssa tosi tärkeä ja hyvä tuote! Ite käytän sävyä 20. Toi on tosi hyvä, koska se peittää kiiltoa, ja myös vähän antaa sävyä, että vois esim. kesällä laittaa vaan tota meikkivoiteen sijasta.




JA LOPUKSI:
Remington Wet 2 Straight-suoristaja! Piti ostaa tommonen kanssa Ruotsia varten, koska en voi vaan ottaa mun ja siskon yhteistä suoristajaa ja häipyä :D Mut Remingtonin suoristusraudat on tosi hyviä, meijän toinenkin suoristaja (Remington Sleek & Curl) on Remingtonin ja kihartajakin. Toi on kai ihan hyvä hankinta, koska kaverillakin, jonka hiukset on TOSI kiharat on toi, ja sen mukaan toi on "törkeen hyvä" ja muutenkin tolla saa suoristettua myös märkiä hiuksia. Noh, seuraavaks elektroniikka-hahkintalistalla oiskin puhelin ja läppäri...


No, voin myöntää, et oli kyllä vähän turha postaus, mut rakastaisin vaa nii tehä tämmösiä "mitä oon ostanu tänää" ja "mun lempikorut" - postauksia. Mut tietty tykkään myös ihan kirjottaa kaikista mietteistä tähän vuoteen liittyen (: Mut oisko ihan tyhmää jos vaikka Ruotsissa laittasin sillon tällön jotain Tukholman shoppailu-löytöjä tai jotain tänne :D? Ja niin, onko teillä must have-tuotteita? Ja te vaihtarit, mitä kosmetiikka te otatte mukaan? Mutta eipäs tässä muuta, vi hörs!

<3:llä Maija

PS. Nyt on tuliaishankinnat hostperheelle tehty (Fazerin suklaa ja Pandan lakut vielä tosin puuttuu), joten luultavasti siitä postausta ens kerralla :)

8 kommenttia:

  1. mä suorastaan vaadin että teet myös shoppailupostauksia, varsinkin ruotsista :D tääkin postaus oli ihana! :)toki suurin syy blogin lukemiseen on että on kiva lukea miten vuosi ruotsissa sujuu, mutta välillä tämmösiäkin postauksia on niiden "normipostausten" seassa kiva lukea :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos, kiva kuulla! Ku tekis mieli välillä vaan ottaa kuvia ostoksista ja just kertoo niistä jne :D Ja muutenki ehkä semmosista hauskoista tapahtumista :)

    VastaaPoista
  3. repesin tohon candyking vertaukseen:D:D

    VastaaPoista
  4. hahah, no ne ON täydellisyyttä :D

    VastaaPoista
  5. hei tälläsii on just kiva lukee :) itekki yritän tehä siit mut vaihtari blogist semmosen vähä enemmä lifestyle tyylisen tai sillee en tiiä :) saa nähä mitä tulee ! keep going girl :)

    VastaaPoista
  6. Hyvä juttu :) ku eka mietin et vähän turha postaus sillee.. mut niinpä, ois kiva just laittaa kaikkia vapaa-ajanjuttujaki kumminki! you keep on going too :)

    VastaaPoista
  7. hei tee vaa oikeasti postauksia kaikesta mitä mieleen tulee, etenki shoppailuista :D vaikka tää blogi kertoo sun vaihtarivuodesta Ruotsiin, niin ehottomasti haluisin lukea myös kaikesta muusta sen ohella!

    VastaaPoista
  8. Juu, eiköhän semmosia tuu! Ainakin eilen tuli tehtyä vähä ostoksia, ja niistä voisin tehä postauksen :D Kiva jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!