perjantai 24. helmikuuta 2012

SPORTLOV!

Jo, nu är det dag för en liten paus. Gud vad skönt. ♥ Hoppas jag hittar på nåt att göra, min värdsyster kommer ju vara borta hela lovet... Måste gå igenom alla kompisar (och även bekanter :D nej, skoja bara!) och kolla om det finns nån som inte ska åka skidor nånstans. Känns som jag var den enda som ska stanna hemma. Nämen vad kan man göra. :) Jag får tid att slappna av iallafall.

Vad ska ni göra? Här är det snart nästan omöjligt att åka skidor (förutom uppe i Norrland) för snön har börjat försvinna. Jag har inget emot det faktistkt! Men kan ni tänka er att det är februari och snön är nästan borta? Jag tycker att det är lite skumt men skönt. Men jo, det var allt! Tänkte göra ett inlägg och sen kom jag på att det kanske vore en bra idé att skriva på svenska! Såna hära korta inlägg kan jag skriva på svenska, det blir inte så jobbigt.

Ha ett bra lov! (om ni har det nu)

EDIT: tässä teille se suomennos:

Jeps, nyt on pienen paussin aika. Ah, ihanaa ♥ Toivottavasti keksin jotain tekemistä, mun hostsiskohan on poissa siis koko loman... Pitää käydä läpi kaikki kaverit (ja jopa tutut, ei vaan :D) ja kattoa jos ois joku joka ei aio lasketella jossakin. Tuntuu kun oisin ainut joka on jäämässä kotiin. No mutta minkäs teet. :) Saanpahan aikaa rentoutua, ainakin.

Mitäs te aattelitte tehdä? Täällä on melkeen mahotonta lasketella (pohjosta lukuunottamatta) koska lumi on alkanu kadota. Mulla ei kyllä oo mitään sitä vastaan! Mutta voitteko kuvitella että on helmikuu ja lumi on melkeen poissa? Musta se on vähän outoo, mutta jees. Mutta joo, siinä se! Ajattelin vaan tehä postauksen ja sit tajusin että vois olla ihan hyvä idea kirjottaa ruotsiks!  Tälläsiä lyhyitä postauksia voin ihan hyvin kirjottaa ruotsiks, se ei oo nii vaivalloista (teille ja mulle).

Hyvää lomaa! (jos teillä se nyt on)

Mitä mieltä ootte ruotsiksi tehdystä postauksesta? Haluutteko jatkossakin? Ja suomennoksen kanssa vai miten? Tää on hyvää harjotusta mulle, mutta myös teille jos haluutte tyylii vähä prepata ennen kirjotuksia tai muuten vaan. ;)

10 kommenttia:

  1. Kiva, kun kirjoitit välillä ruotsiksi. Käy hyvästä harjoituksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :) Ja totta, tosin tulee kyllä koulussa paljon kirjoteltua ruotsiks, esim. esseitä.

      Poista
  2. suomennos! jotkut ei handlaa tätä ruotsia tosiaa nii hyvi :D

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. haha tai sit mun pitää laittaa toi google kääntäjään nii ymmärtäisin ees osan :DD

      Poista
    2. Hahah, sitä voi kyllä kokeilla, mutta tulos voi olla huono... Mutta nyt tossa on ainakin toi suomennos nii saa jotain selvää. :)

      Poista
  4. Hyvä! Ois huolestuttavaa jos et ;)

    VastaaPoista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!