maanantai 13. helmikuuta 2012

Sex månader!

Huomenna sitä on sit oltu täällä kokonaiset PUOLI VUOTTA. Tuntuu kyllä jännältä. En osaa oikeen päättää että tuntuuko pidemmältä vai lyhyemmältä ajalta kuin mitä onkaan. Täytyy kyllä sanoa, että alkaa jo vähän olla ikävä Suomeen. Tai no ei sillä tavalla hirveä ikävä, mutta vähän kaipuu sinne. Kyllä se on vaan niin eri asia kun on se semmonen sosiaalinen verkosto, täällä se kumminkin on niin semmonen erilainen. Ei voi vaan soittaa et "hei, mitä teet tänään?" jne. No, eihän tässä enää oo kun neljä kuukautta, nehän menee vaikka päällä seisoen! Ja ehkä äitinkin työmatka tänne Tukholmaan huhtikuussa (mikä siis tarkottaa äitin tapaamista)vähän helpottaa kotiin kaipuuta.

Yhtenä päivänä oikasin koulusta kotiin yhen puiston kautta, jossa on semmonen mökki, ja sen ikkunassa näin tän!
Jotenkin tosi söpöä mun mielestä. :') Tosin en tiiä miks toi lasi on rikki...

Oon muuten saanut kaksi vaihtoehtoista paluupäivää: joko muutama päivä koulujenloppumisen jälkeen, 16.6, tai pari päivää juhannuksen jälkeen, 26.6. Mitäs te sanotte? Haluunko kokea ruotsalaisen juhannuksen, mutta sitten venyttää vähän kotiinpaluuta, vai mennä kotiin heti kun mahdollista? Ite oisin kääntymässä vähän tohon ensimmäisen vaihtoehdon puoleen... En viiti jäädä tänne "vaivoiksi" ja muutenkin hengailemaan kahdeksi viikoksi koulujen jo loputtua. Toisaalta ruotsalainen juhannus ois aivan ihana kokea, ehkäpä once in a lifetime-experience! No, onhan tässä aikaa vielä miettiä...

10 kommenttia:

  1. Haha 26.6 mun synttärit :D Hauska yhteensattuma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah:D Taas yks onnekas joka täyttää 18 ennen vuoden loppua :D

      Poista
  2. Oon muuten tulossa sinne jo maaliskuun lopussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, okei :) En tiiä, mutta aattelinkin koko ajan että tuut maaliskuussa :D

      Poista
  3. Koska sun pitää päättää tuo paluupäivä? Mulla itellä kävi niin et viimeinen kuukausi vaihdos oli ihan ehdottomasti se paras kuukausi, ja olisin sit vaikka seisonu sillä päälläni ja vaikka ja mitä et olis lopus ollu vaikka viikko lisää. Juhannuksia sä saat kokea suomes viel koko loppuelämäs mut vaihdos ollaan vaan kerran elämäs! Eli jää. Taikka, puhu hostien kaa ja miettikää yhes et kumpi olis molempien kannalta parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeen tiiä millon pitäs olla päätettynä.. Mutta joo, tota itekin oon miettinyt, että jos alkaakin kaduttaa sit kun lähenkin aiemmin. Mut toisaalta jotenki vaikee uskoo et tulis iha HUIPPUU täällä yhtäkkiä. Ku ei täällä tällä hetkellä niin ihmeellistä oo. Mutta ehkä niin voi käydä! Ehkä kattelen tässä vielä jonkun aikaa :)

      Poista
  4. jääjääjjää! ite tuun kotii myöhää eli vast 22 heinäkuuta oon kotona joka vähän on outoo koska ei jää paljo kesää ja lomaa suomes vietettäväks mut sit päätin et suomikesiä voin viettää loppuelämäni jos haluan mutta täällä ollaan vaan kerran:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut toi 26pv on vielä myöhempään :s Niin totta, oon kans aatellu noin, ois niin siistiä kokea ruotsalainen juhannus, vaikuttaa vähä hienommalta ku suomalainen.. Toisaalta tuntuu et oisin vaa tylsistymässä täällä, ku kaikki suuntaa minne lie loman alettua. Ehkä pitää vielä puhuu hostien kanssa ja miettiä :)

      Poista
    2. 26.6. on aikasemmin kuin 22.7. ;)

      Poista
    3. Niinpä onkin, aloin ajatteleen kesäkuun 26pv!

      Poista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!