sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Saker jag köpte i London

Nyt on sit Lontoon reissu tehty, tai no muutama päivä sitten itseasiassa, mutta enpä oo mitään ehtinyt tänne kirjottaa, tai no on pitänyt tehä koulujuttuja joka on ollut syynä hiljasuuteen. Mutta loppujenlopuks enhän mä niitäkään oo tehnyt, voi luoja. Perjantaina pitäs sitten olla sellanen essee Korean sodasta valmiina. Enkä oo kun vasta tehnyt muistiinpanoja. No, onneks on ens viikolla kaks vapaapäivää kun on första maj, eli Ruotsin vappu, mikä ei kyllä vappua muistuta yhtään. Keskiviikkona taas on nationella prov, eli vapaata mulla!

No, ostoksistahan tässä piti kirjottaa! Harmittaa kyllä kauheesti että rahaa ei ollut enempää, kun niin ihania juttuja oli tuolla. En ees muistanu että oli niin ihanat shoppailumahollisuudet! Aldo oli etenkin yks ihana kauppa mistä mielelläni kenkiä, laukkuja ja koruja oisin ostanut. Mutta no, ei varmaan shoppailulle ikinä loppua tulis, oli sitten paljon rahaa tai ei. Pitäydyin sitten kumminkin Primarkissa shoppailussa sen edullisuuden vuoksi, ja sit ostin ne Converset mitä olin suunnitellutkin. Ja aika laillahan mä tän mun ostoslistan sain toteutettua! :) 

 Löyty tämmönen ihana läpinäkyvä paitapusero ilman hihoja. Sit tollanen laahus takana, mistä voi olla montaa mieltä. Ja sit selässä myös aukko, jonka huomasin vasta hotellissa kun tota sovitin! :D
Kyllähän kesälle piti tämmönen kunnon hapsurätti hankkia! Tulee tästä ihan ranta ja lämpö mieleen :)
 Sit taas toinen rätti, mut musta tämmöset on vaan nii ihania kesällä! Toi on vielä kunnon napapaita. :D
 Kylläpä tästä tulee tämmönen ysäri/kasari ostospostaus... No, tollasta olin ettinyt ja nyt löysin. :)
Ja sit ne bikinit. Onhan noi kivat, mut yläosa ei oikeen istu (en siis sovittanu näitä, ne jotka on ollu Primarkissa tietää varmasti miks!). Mut en tiiä miellyttääkö tällä hetkellä mitkään bikinit mun päällä.
Haha, sit vielä turhia ostoksia. Sateenvarjo oli ihan pakollinen kun keskiviikkona sato koko ajan. Lontoossa sateenvarjo on muuten kunnon asuste! Sit halusin kokeilla tommosta nutturapalloa, mutta mun hiukset olikin liian pitkät siihen... Ja vihdoin sain tommosen kaulakorun, ja vielä halvalla!
Ja Converset tietty. ;) En tiiä miten sit loppujenlopuks päädyin oranssiin, jotain vaan naksahti päässä. Varmaa oli etten valkosia ostais kun ne likaantuu ja kaikilla on semmoset. Hintaahan noilla oli vaan 42 puntaa, eli jotain 50 euroa. Eli suosittelen ostaan Converset Englannista tai Usasta! 

Siinä ostokset! Lisää juttua matkasta tolleen yleisesti tulee jossain vaiheessa, nyt pitäis varmaan laittaa kone lukkojen taakse et saisin ton esseen tehtyä. Tosin, siihen tarvii konetta, joten ehkä itsekuri vois olla toinen vaihtoehto. Mitä muuten tykkäsitte ostoksista?

10 kommenttia:

  1. Mulle ei oikeen kolahtanut noista sun ostoksista muuten kuin toi farkkuliivi juttu. Muita en käyttäis - ikinä. Mutta tyylinsä kullakin ja uskon että sopii sulle hyvin nuo vaatteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huhhuh, tulipa kova tuomio. :D Mutta joo, itekin kyllä ihmettelin vähän ostoksia, ja täytyy kyllä myöntää et tolleen ilman mitään asuyhdistelmää näyttää ehkä vähän jänniltä. Mut silti oon tyytyväinen :)

      Poista
  2. aivan ihania kaikki nää!! aaaah. ja hullun kiva toi conssien väri jotenkin, ihanan maanläheinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) haha hyvä, oon miettiny välillä et teinkö väärän valinnan värin suhteen.. mut eiköhän toi oo ihan hyvä!

      Poista
  3. heeei tuo nutturajuttu jonka ostit, kai se on sulla vielä?:D koska kokeile tehä sillä nuttura tähän tyyliin: http://www.youtube.com/watch?v=3FV-YO46E8Y , ite aina teen omiin, pitkiin ja paksuihin hiuksiin tolla tavalla, ihan sukalla siis ja tulee tosi kiva! eli ensin vaan ponnari, ja sit laitat hiukset sen rinkulan läpi ja liu'utat sen sinne latvoihin ja alat pyörittää sillei sitä ylös. en tiiä tajusitko mut toivottavasti:D tossa videossakaan ei vissiin ihan parhaalla mahollisella tavalla näy se mut lintukin on tehny videon siitä, kun sillekin vinkkasin:D siinä näkyyy ehkä vähän paremmin se idea, tässä se http://psilovefashion.indiedays.com/2012/01/20/how-to-make-a-bun-part-ii-video/
    toivottavasti oli apua:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, onhan se! Kiitti ihan hirveesti vinkistä! Varmaan kaipaa vähän harjottelua ton nutturan tekeminen, mut kyllä jo tokalla kerralla onnistuin aika hyvin. :)

      Poista
  4. Primark on kyllä niin iso ja halpa, et siel voi melkeen heittää vaan ostoskoreihin mitä löytyy, ja mennä kassalle! Eihän niihin sovituskoppeihin jaksanu jonottaa erkkikään, lisäks sai ottaa 6 tuotetta kerrallaan? wtf? :D Ja tuntuu et siel loppuu välillä happi, oli pakko päästä välillä ulos ottaa vähän raitista ilmaa. --D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin voi :) Mut pitää myös kattoo vähä mitä ottaa, koska itelläni tuli kumminki ostosten hinnaks 56 puntaa, eli 70e. Ei pidä kumminkaa arvostelukykyy unohtaa ;) Ja aivan, kyllä se on aika helpotus ku sieltä pääsee sit vihdoin ulos! Ostoshelvetti, mut toisaalta shoppaajan unelma.

      Poista
  5. Ihana toi farkkuliivi ♥ Ja sit ottaisin mieluusti myös noi conssit! Aijaijai, pitääki metsästää sit kesällä farkkuliivi Lontoosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Ai oot menossa Lontooseen? Vähän jees!

      Poista

Tuliko jotain mieleen? Tell me about it!