sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Saker jag köpte i London

Nyt on sit Lontoon reissu tehty, tai no muutama päivä sitten itseasiassa, mutta enpä oo mitään ehtinyt tänne kirjottaa, tai no on pitänyt tehä koulujuttuja joka on ollut syynä hiljasuuteen. Mutta loppujenlopuks enhän mä niitäkään oo tehnyt, voi luoja. Perjantaina pitäs sitten olla sellanen essee Korean sodasta valmiina. Enkä oo kun vasta tehnyt muistiinpanoja. No, onneks on ens viikolla kaks vapaapäivää kun on första maj, eli Ruotsin vappu, mikä ei kyllä vappua muistuta yhtään. Keskiviikkona taas on nationella prov, eli vapaata mulla!

No, ostoksistahan tässä piti kirjottaa! Harmittaa kyllä kauheesti että rahaa ei ollut enempää, kun niin ihania juttuja oli tuolla. En ees muistanu että oli niin ihanat shoppailumahollisuudet! Aldo oli etenkin yks ihana kauppa mistä mielelläni kenkiä, laukkuja ja koruja oisin ostanut. Mutta no, ei varmaan shoppailulle ikinä loppua tulis, oli sitten paljon rahaa tai ei. Pitäydyin sitten kumminkin Primarkissa shoppailussa sen edullisuuden vuoksi, ja sit ostin ne Converset mitä olin suunnitellutkin. Ja aika laillahan mä tän mun ostoslistan sain toteutettua! :) 

 Löyty tämmönen ihana läpinäkyvä paitapusero ilman hihoja. Sit tollanen laahus takana, mistä voi olla montaa mieltä. Ja sit selässä myös aukko, jonka huomasin vasta hotellissa kun tota sovitin! :D
Kyllähän kesälle piti tämmönen kunnon hapsurätti hankkia! Tulee tästä ihan ranta ja lämpö mieleen :)
 Sit taas toinen rätti, mut musta tämmöset on vaan nii ihania kesällä! Toi on vielä kunnon napapaita. :D
 Kylläpä tästä tulee tämmönen ysäri/kasari ostospostaus... No, tollasta olin ettinyt ja nyt löysin. :)
Ja sit ne bikinit. Onhan noi kivat, mut yläosa ei oikeen istu (en siis sovittanu näitä, ne jotka on ollu Primarkissa tietää varmasti miks!). Mut en tiiä miellyttääkö tällä hetkellä mitkään bikinit mun päällä.
Haha, sit vielä turhia ostoksia. Sateenvarjo oli ihan pakollinen kun keskiviikkona sato koko ajan. Lontoossa sateenvarjo on muuten kunnon asuste! Sit halusin kokeilla tommosta nutturapalloa, mutta mun hiukset olikin liian pitkät siihen... Ja vihdoin sain tommosen kaulakorun, ja vielä halvalla!
Ja Converset tietty. ;) En tiiä miten sit loppujenlopuks päädyin oranssiin, jotain vaan naksahti päässä. Varmaa oli etten valkosia ostais kun ne likaantuu ja kaikilla on semmoset. Hintaahan noilla oli vaan 42 puntaa, eli jotain 50 euroa. Eli suosittelen ostaan Converset Englannista tai Usasta! 

Siinä ostokset! Lisää juttua matkasta tolleen yleisesti tulee jossain vaiheessa, nyt pitäis varmaan laittaa kone lukkojen taakse et saisin ton esseen tehtyä. Tosin, siihen tarvii konetta, joten ehkä itsekuri vois olla toinen vaihtoehto. Mitä muuten tykkäsitte ostoksista?

tiistai 24. huhtikuuta 2012

London, jag kommer!

Nyt suunnaksi Arlanda. ;) I'm back on Thursday, see ya then!

Tumblr_m2y7fhszt01r1697to1_500_large
5976221374_bd6bae58fa_z_large
Tumblr_m2xb7qk4vl1ru7rddo1_500_large
Kuvat: weheartit.com

Ps. Arvatkaa kuka sai MVG:n (kaikista paras arvosana) treenausohjelmastaan? ;)

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Inköpslista för London!

Kirjotinkin tossa pari kuukautta (?) sitten, että Lontoon reissu hostsiskon ja- äidin kanssa saattais olla tiedossa, ja kyllähän me sinne tiistaina lähetäänkin. ;) Aika lyhyt reissu tulee, koska ollaan siellä tiistai-iltana ja lähetään lentokentälle siinä torstai-iltapäivällä... Mut ei se mitään, parempi vaan ettei rahaa kulu liikaa. Oonkin tässä jo miettinyt että mitäs sieltä ostais, ja ostoslistassa on mm. bikinit, aurinkolasit, sortsit, avaimenperä (semmonen joku siisti UK-juttu), läpinäkyviä vaatteita koska oon niihin ihan rakastunut, kivoja koruja esim. tollasia neck chokereita, sekä Converset koska ei niitä täältä raaski ostaa. 700kr on ihan hirvee hinta, kun miettii että viime vuonna New Yorkista ostin 45 dollarilla! Toivon et tuollakin ois halpaa. En tiiä kyllä vielä oikeen että mikä väri, mutta pitkä varsi ainaski! Sit ehdottomasti on käytävä naurettavan halvassa ostoshelvetissä Primarkissa. ;) Mitäs mieltä te ootte mun ostossuunnitelmista? Vinkkejä saa antaa!


Ps. Tähän se taas meni, kokeisiin luku. Ei vaan kiinnosta joku ilmasto ja sää!

Maskinen! 

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Silver and white

Ehkä näittekin tossa yhessä aiemmassa postauksessa kuvia mun viime lauantain asusta, mut aattelin laittaa vielä muutamat kuvat tänne. Eihän tää mikään muotiblogi oo, ei lähellekään, mut aattelin nyt huvikseni tämmösen postauksen tehdä. Ei oo mitenkään kummempi asu, mutta noi sortsit on musta tosi hyvä löytö, n. 10e H&M alerekistä, kuten toi t-paitakin, n. 5e jostain aiemmasta alennuksesta, mistä täällä joskus kerroinkin. Pyydän muuten anteeks mun ilmeet, en oo mikään superhyvä onnistuun kuvissa.

Mut mitä mieltä ootte? Lisää tämmösiä tekstejä vai ei? Ja saa kertoo mielipiteen sortseista!


Ps. Päivitin Bloggerin! En tiiä oliko hyvä idea, tää on nyt vähän tämmönen kalsee ja outo... Piti samalla ottaa Google Chromekin et tää näkyy silleen oikein. Ja nyt tää korjaa mun tekstiäkin koko ajan kun kirjotan suomeks, kun mun kone on ruotsiks. Kysyy myös "haluutko kääntää sivuston?". No ei kuule tarvii, ihan suomalainen oon! :D

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Om mitt lov

En nyt tiiä kiinnostaako teitä iha liikaa ku kuviikaan ei mitenkää erityisemmi oo, mut aattelin nyt kirjottaa mitä lomalla tein. Oon huomannu et tää blogin kirjottaminen on tosi hyvä keino tyylii muistella juttuja ja palata takas sillee et "mitäs sillonkaan tein?". Et ainakin itelleni iloo on! Ja muutenkaa en nyt oo päiväkirjaakaa ahkerasti kirjotellu nii on se kiva et on jotai muistoja sit. :) Mut tässä siis tulee viikko:

Maanantaina fikasin ruotsalaisen Lindan kanssa (oli Australiassa, oon varmaa kertonukin joskus), saksalaisen Flavian ja ecuadorilaisen Angeesin kanssa. Oli kyl mukava taas yhessä jauhaa vaihtarijuttuja, vaikka kyllä seki jossai vaiheessa alkaa riittää.. :D

Jos joku haluu kans Tukholmassa käydessään maistaa tollasta tyyristä suklaakakkuu nii tää kahvila on Drottningatanilla!
Tiistaina tuli taas uus reissu kaupunkiin kun edellisiltana ihanasti tajusin et aijaa, kahvila oli vahingossa ottanu multa kaks kertaa 10e. Ei kiva, joten kävin kinuumassa ne takasin! Onneks lähti hostsisko mukaan. Tacoaterian (miks pikatacoruokapaikkoja ei oo Jyväskylässä?) jälkeen mentiin Gamla Staniin kuninkaanlinnassa olevaan museoon, Livrustkammariin jossa on kaikkii vanhoja kuninkaallisten juttuja, vaatteita, aseita ja hevoskärryjä. Oli ihan jees paikka tolleen ku ei muutakaan tekemistä ollu ja oli ilmasta. Sen jälkeen suunnattiin Gamla Stanin turistikaduille, koska mä halusin ostaa Ruotsin ja Suomen liput, mitkä näittekin tossa edellisessä postauksessa. Sit fikattiin, yllätys yllätys. Ja sit kotiin, ja saatiin maailman järkevin idea ja mentiin lähijunalla yks pysäkki lisää et nähtäis meijän talo. :)) Ja sit takas et nähtäis se uudelleen. Näin siinä käy kun viettää liikaa aikaa 13-vuotiaan kanssa... Seura tekee kaltaisekseen! (vaikkakin hostsisko sanoo et oon tehny siitä oudon)

Painavin kärry painaa 1850kg ja siihen tarvii 8 hevosta vetämään! Ihan hulluu
Keskiviikkona menin Britan luokse leipoon. Hostäiti oli pyytänyt et tekisin viikonlopun juhliin Energy Barseja, eli tyyliin myslipatukoita. Koitettiin sit Britan kanssa tehä niitä. :D Sekotettiin riisimuroja, pähkinöitä, rusinoita ja suklaata, ja keitettiin hunajasta, voista ja sokerista niille se kovettumisjutska. Oli kyl hauska tehä tommosta kunnon sörsselii. :D Kannattaa kokeilla! Sit illalla mentiin uimahallille zumbaan, ja mä joka vihaan zumbaa innostuin! Oli niin kiva ohjaaja ja koreografia oli tarpeeks simppeli (ihan outoo, vaikka tanssin nii oon aika huono zumbassa), joten pysty vaan keskittyyn siihen tanssimiseen eikä tarvinnu miettii jalkoja. Sen jälkee mentii vielä uimaan, tosin mä olin käsittäny "uimisen" vähän väärin, nimittäi uitiin sit oikeesti pitkää matkaa siel... :D

Hostäiti anto mulle Viva La Diva-kynsitarroja, ja toimii kyl loistavasti!
 Kuvassa näyttää ehkä vähän huonoilta, mut normaalikoossa näyttää tosi kivoilta. :) tosi hyviä.
Torstaina luulin et olis iha normaali tylsä päivä ja voisin tehä jotai rästijuttuja, mut sit huomasin et hostäiti oli lähettäny s-postii et mentäis syömää, ja myöhemmin tajusin et tänään on Jesus Christ Show, mihin saatii liput jouluna. :D Onneks tajusin ajoissa nii ehin valmistautuu jopa... Syötiin siis hostien kanssa ravintolassa, minkä jälkee mentii Söderillä sijaitsevaan Göta Lejon - teatteriin kattoon Ola Salon (The Arkin laulaja) Jesus Christ Superstar. Niille jotka ei tiiä, nii se on niinku modernisoitu musikaaliversio pääsiäisestä, ja Jeesuksen kärsimyksistä. :D Hahah. Kuulostaapa jännältä. Mut oli iha mielenkiintone, vaikken omia rahojani toho laittaskaan. Kun enpä ees kirkkoon kuulu, vaikka en tiiä onks sillä mitää merkitystä tässä jutussa.



Lauantaina oli sit mun hostisän juhlat, koska se on tehny Svensk Klassikerin, eli juossu maratonin, hiihtäny jotain 90km, pyöräilly 300km (tiiän, hullu) ja uinu kans jonku iha mukavan matkan, osittain vielä vastavirtaan!! Mä hukkuisin. Nojoo, kumminki, siellä olin pari tuntii, mut sit menin Britan kanssa yhen Teresen luoks yöks, katottiin Forgetting Sarah Marshal ja Jersey Shorea, oli kyl kiva tommonen tyttöjenilta! :)

Semmonen loma oli mulla. :) Sori jos tylsistytin teijät ihan!

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

8 månader i Sverige!

Jajamen, näin on! En tiiä, ihan outoo! Nyt keväällä tää ajan kulu on vaa jotenki nopeutunu ja tuntuu välillä et aika valuu sormien välistä, ei kyllä sillä että ei ois ihanaa et Suomi häämöttää jo lähempänä. :) Mut tietty aina jotai ois voinu enemmän vielä nipistää enemmän ja tehä eri lailla, mut parempi vaa ettei katota taakse vaa eteenpäin! Jotenki tuntuu et aika ois menny iha tosi nopeesti, mut toisaalta tuntuu et Suomen elämästä ois pitkä aika ja välillä pelottaa et kaikki on jo mut unohtanu... Ja et mite pääsee takas siihe Suomen elämää ja kaikkii kaveriporukoihi. No, parempi vaa olla huolehtimatta, mikä on mulle kyllä mahotonta mut aina voi yrittää. Mut joo, postausehdotuksii voi nyt vielä laittaa ku onha mulla tässä kaks kuukautta viel aikaa blogia kirjottaa!

Och några töntiga bilder...

Ja kyllä, ostin varta vasten Suomen ja Ruotsin liput. No, toivotaan et Suomi voittaa MM-kultaa jääkiekos nii on jotai käyttööki noille. Tai Ruotsi. (hyi mikä maanpettäjä oonkaa!)

Ps. Eilen parin ruotsalaisen tytön suusta: "Mä oon aina aatellu et suomalaiset on semmosii kunnon vaaleita blondeja sinisine silminee, ja meillä vaa tämmöset hirmeenharmaat hiukset". Voitteko kuvitella? Mehä ajatellaa just toistepäin. Ja se kyllä pitää paikkansa myös - useimmilla ruotsalaisilla on blondit hiukset (en sit sano mitään aitoudesta).

perjantai 13. huhtikuuta 2012

"Påskhelgen"

Tjena! En nyt tiiä et onks tommosta sanaa tai käsitettä olemassa, mut aattelin nyt hetkeks lopettaa ton ensi vuoden kurssivalintojen (tuntuu nii kaukaselta!) tekemisen ja vähä kertoo mun ruotsalaisesta pääsiäisestä. :) Perjantaina siis alko loma, ja päätettiin mennä hostäidin -ja siskon kans Friskis & Svettisille, jolla mun hostvanhemmat siis käy treenaan. Se on niinkun Satsin lisäks Ruotsin suosituin kuntosaliketju. Mut kummiski, mentiin sinne ja oli kyl nii kiva pätee kaiken maailma laitteitte ja harjotusten kans ja couchata hostsiskoo. :D Huomaa kyllä miten on itekin treenaamisessa kehittyny!

Sit lauantaina mentiin taas kerran Lidingöön, jossa syötiin hostäidin sukulaisten kanssa kunnon pääsiäisateria. Oli kyllä tosi hyvää ruokaa, vähä muistutti jouluruokaa kylläkin. Silliä, perunaa, kinkkua (siis ei semmosta joulukinkkua!), kermaperunoita, kalaa yms. Sit jokaselle oli piilotettu pääsiäismuna taloon, ja etittiin ne sitte... :D Sama juttu tehtii aamulla kotonakin. No, mikäs siinä, kyllä mulle karkki kelpaa! Niin siis kuten sanottua, tääl ei syyä suklaamunia vaan pahvimunien sisällä olevia karkkeja. Mut oli kyllä iha kiva kokee ruotsalainen pääsiäinen, vaikka ei se nyt erityisemmin suomalaisesta eronnut!

Hostsisko teki mulle ihanan kampauksen! :) Ja tulipas toi syksyllä ostettu pitsimekkokin käyttöön...
 Otettiin muutamii julkaisukelvottomii kuvii hostsiskon kanssa :DD Tässä ainut normaali.
Tässä siis pääruoka! Otin vahingossa alkuruuanki samalle lautaselle, hupsista, vähän hävetti kyllä. Taustalla taas snapsilaulujen sanat. En jaksanu ees laulaa mukana, mitäs iloo siitä on ku itellä on lasissa limppaa? :D

Sunnuntaina fikasinkin sit Sollentuna Centrumissa mun serkun ja sen avovaimon ja niitten pikkusen pojan kanssa. Niitä näinkin syksyllä kun olin siinä STS:n jutussa Göteborgissa. Ne oli nytten täällä Tukholman lähellä tapamassa sukulaisia, niin aattelin et nythä ois hyvä mahollisuus nähä niitäkin!:) Sitten kesällä varmaa nään niitä uudemman kerran ku ne tulee Suomeen, niinkun joka kesä. Sit saan mäki osallistuu ruotsiks käytyihi keskusteluihin ;) 


Söpö pikkunen, eikö? Oli muuten vähä kasvanu viime kerrasta! Ja puhumaan oppiva ruotsalainen vauva on muute jotai nii söpöä :') Tääki huus "titta!" kokoajan.

Mutta semmonen pääsiäisloman alku oli mulla. :) Voin kertoo lisää nyt tästä viikosta jossai vaiheessa! Toivottavasti teilläkin oli hyvä loma, vaikka vähä lyhyempi ku täällä tietty.

torstai 12. huhtikuuta 2012

Jag ber om ursäkt xD

Hej! Jep, kyllä mä tännekin kirjottelen pitkästä aikaa... Piti jo kauan sitten kirjottaa jotain, mut en vaa oo jotenki saanu aikaseks ja tässähän niitä kerääntyy kerrottavii juttuja joka päivältä! No en tiiä, ehkä tekin ootte iha unohtanu tän blogin, mutta niille jotka miettii et millonkoha sitä postausta tulee nii vastaus on - pian! Mun lomasta ei vaa tullu niin tylsä kun odotin, ei itseasiassa yhtään tylsä, ei todellakaan samanlainen ku hiihtolomasta... Joten siks en oo hirveesti ehtiny kirjotella sitä sun tätä. Mutta huomenna toivottavasti. :)

Aina toi sama valkonen villis! Mut se nyt vaa on nii ihana :)

Huomenaamulla noudatan Finduksen esimerkkiä ja makaan X:nä sängyllä - just because I can ;)

perjantai 6. huhtikuuta 2012

En utbytesstudent i din skola?

Moi! Joku kyseli vähän että mihin mun tiheä postaustahti on jäänyt. Jep, oon itekin huomannut et oon vähän harvemmin kirjotellu, mutta on ollu ihan hirveesti kaikkia koulujuttuja ja sun muita! Ja muutenkin ei tuu paljon istuttua koneella kun on nii ihanat ilmat ja kaikkee... Parina päivänä oon vaa istunu koulun jälkee ulkona ja lukenu kirjaa (Cirkeln, tosi hyvä kirja!), ku on vaa nii ihana sää ja aurinko paistaa. Mut nyt on loma ja mulla ei oo erityisemmin suunnitelmia, joten aattelin kirjottaa teille loman aikana jutuista mistä en oo ehtiny kirjottaa. Saattaapa ehkä tulla videopostauskin! Onks jotain ehdotuksia mistä tekisin?

Oon kirjottanu jotain tipsejä tuleville vaihtareille, miten kannattaa käyttäytyä hostperheessä ja koulussa, mut nyt päätin et voisin kirjottaa myös niille, joitten koulussa/luokalla/kurssilla on vaihtari. Okei, on totta että jokanen on oman onnensa seppä, ja pitää ite olla avoin jos haluu saada kavereita, mutta on se helpompi alkaa ihmisille puhuun jos ne esim. terveehtii tai ees hymyilee, kun silleen että porukka täydellisesti jättää huomiotta. Monesti se voi myös olla että porukka ei tiiä mistä puhuis ja ei oo varmoja jos vaihtari osaa hirvee hyvin maan kieltä, mutta eihän sitä se vaihtari voi tietää. Se, että porukka ei tiiä mitä sanois menee voidaan tulkita ylimielisyytenä ja välinpitämättömyytenä.

Mutta ei tarvii aina ajatella että "ei oo mun ongelma", jos ei kiinnosta. Kyllä sitä voi olla mukavakin. Ite olin yhessä ryhmässä, jossa kukaan ei kysyny multa mitään, vaikka ihan hyvin ties et oon vaihtari. Se tuntu kyllä pahalta, ja ei kyllä ne tunnit ollu yhtään kivoja ku piti aina miettii et mihi sitä oikee menis istuun ku kaikkien naamat näytti siltä että "ei tarvii tänne tulla". Eka kerta elämässä ku piti miettiä tommosta, mutta kyllä siitäki oppii. En yhtään tiiä miks porukka oli tommosta - oliko kyse ylimielisyydestä vai ujoudesta? En tiiä, mutta ei ainakaan saanu mua tunteen itteeni tervetulleeks. Sit on taas niitä ryhmiä, tai no ihmisiä, jotka kyselee kuulumisia, moikkaa ilosesti, kehuu jne. Ei nyt mitään sydänystäviä mutta ei kenenkään tarvii ystäväks alkaa. Ihan perus tämmönen toisen huomioiminen riittää! Se iha parantaa päivän. :)

En tiiä mistä kiikastaa, minkä takia porukka ei yksinkertasesti tuu puhuun. Voi olla, että kaikki ei vaan uskalla tulla sanoon mitään, tai sit ei vaan kiinnosta. Kuulin yheltä ruotsalaiselta, joka oli ollu Australiassa, että vuoden lopussa ihmiset oli sanonu sille, et "ei me sulle kehattu mitää sanoo, ku olit jotenki nii semmonen cool". En nyt sano enkä ala uskotteleen itelleni et ihmiset sen takia jättää kysymättä jotain, et oon niin helvetin cool ihminen et ei mitään rajaa, mut kuinka useesti sitä tulee tuntemattomille puhuttua? Niinpä. Mutta rohkeus palkitaan! Ite ainakin vaan ilahdun hirveesti jos joku kyselee jotain. Siispä, jos koulussas tai luokallas (tai miksei vaikka harrastuksessa, sukulaisilla tai jotain) on vaihtari, niin moikkaa, kysy mistä tulee, miks jne... Niin paljon löytyy puhuttavaa loppujenlopuks. Sen oon huomannu et ihmiset voi olla iha erilaisia mitä aattelit ku niiltä kysyy jotain! ;)

Tulipas kunnon romaani, mutta no, toivottavasti pidätte tän mielessänne! Ite ainakin oon aatellu, et jos ens vuonna mun koulussa on vaihtari, joka sattuu oleen esim. samalla kurssilla, nii kysyn kyllä jotai jne. Ja oisha se tosi siistiä olla jonku vaihtarin hyvä kaveri, näyttää sille kaikki paikat ja auttaa kielen oppimisessa... Onko teijän koulussa yms. ollu vaihtareita, ja mitä ootte tehny? :) Ja vaihtarit, kertokaa jos on ollu samantapasia kokemuksia! Tosin tietty vaikuttaa myös sijotus vähän, pohjoismaat nyt on pohjoismaat...

 
Tumblr_m21gla4po21qj8u1do1_400_large

torstai 5. huhtikuuta 2012

Glad påsk!

Hej! Ah, vihdoinkin mulla alkaa viikon pääsiäisloma! Tätä on ootettu. Ja täytyy kyllä sanoo että sen oon ansainnukin! Kahen suullisen esitelmän, mantsan esseen ja hissan kokeen jälkeen tuntuu kyllä ihanalta että nyt voi vaan ottaa rennosti... Tosin mulla ei oo taaskaan oikee mitää tekemistä, mutta no, onneks on ees hostsisko -ja veli kotona. Mutta oon mä kyl noista koulujutuista saanu ihan hyvää palautettakin! Nimittäin tänään hissantunnilla ope luki kahesta onnistuneesta esseestä pätkät, ja arvatkaas kenen se toinen oli!? No mun! Täytyy kyllä myöntää että jotai sanoja se muutti silleen "edistyneemmiks", varmaa sen takia ettei halunnu paljastaa mua, ku kyllä sen kirjotustyylistäki huomaa ettei oo ruotsi äidinkielenä. Mutta ei vitsi, parans kyllä muuten huonoa päivää. :)

Se on nii jännä juttu ku joskus iha yhtäkkiä saattaa huomata silleen pahan mielen tulevan ihan sillee kun tyhjästä, vaikka ei välttämättä ois tapahtunu mitää... Mutta nii se on, vaikka mulla onki vaihtovuosi iha loppupuolessaan (loman jälkeen oon ollu täällä 8kk!), nii siltikin ne mielialat vaihtelee. Ja eilenkin olin vielä ihan fiiliksissä! En ymmärrä. Mutta joo, hyvää lomaa kaikille! Onko jo pääsiäissuunnitelmia?

Ps. Täällä ei oo suklaamunia. Kuulitte oikein. Ei oo muitakun Kinder-suklaamunia pääsiäisenä. Ihme porukkaa. Sen sijaan näillä on pahvisia munia joissa on sisällä karkkia (kuva). Mitäs ideaa siinä on? No, jokainen tavallaan. (huomatkaa sarkasmi)

Kyllä pääsiäisenäkin juodaan påskmustia!
Samaa kun julmust, mutta vaan eri etiketti ;)
Muuten, jos haluutte hyvät naurut nii KATTOKAA tää!
Eka kannattaa kattoo kumminki Chronicle-traileri.


Chronicle-traileri: